Hoge laarzen, ook wel lange laarzen, knielaarzen, overknee laarzen of lieslaarzen genoemd, zijn heel vrouwelijke en verleidelijke laarzen. Wij kijken hier naar de beste hoge laarzen voor dames.

Kijk voor de beste herenlaarzen bij de hoge laarzen voor heren.

Hoge laarzen geven vrouwen het gevoel dat ze de wereld aankunnen. En als je dat gevoel hebt, dan kan je het ook!
Hier onder kijken we naar de beste merken die hoge laarzen / lange laarzen / overknee laarzen / lieslaarzen voor dames maken. Allemaal topmerken die mooie laarzen tegen niet al te hoge prijzen maken. Bij ieder genoemd laarzenmerk vind je naar informatie ook de aanbiedingen van dameslaarzen van de betreffende fabrikant bij de beste winkels.

Tip: Liever een overzicht van alle hoge dameslaarzen bij de online Nederlandse winkels?

Kijk dan in het overzicht aanbiedingen hoge dameslaarzen.

hoge laarzen

Beste hoge laarzen dames (merken)

Hieronder een overzicht van heel goede schoenmerken die hoge laarzen van dames maken.

SPM laarzen
SPM is een modieus Nederlands schoenenmerk dat prachtige hoge dameslaarzen maakt. Hoewel SPM ook andere schoenen maakt zijn het de SPM  hoge laarzen waaraan het Nederlandse merk zijn goede naam te danken heeft. Veel SPM laarzen zijn met een heerlijk warme vacht gevoerd.

Lamica laarzen
Lamica staat vooral bekend om zijn mooie hoge laarzen met een smalle kuitwijdte. Lamica laarzen hebben een klassieke belijning maar dat neemt net weg dat Lamica laarzen juist bij jonge vrouwen erg populair zijn. De Lamica hoge laarzen zijn stijlvol, elegant en vrouwelijk. Speciale aandacht verdienen de hakken van dit merk. Lamica is een echt Italiaans designmerk.

JJ Footwear laarzen
Waar Lamica bekend staat om zijn hoge laarzen met smalle kuitwijdte wordt JJ Footwear juist geprezen om zijn hoge laarzen met brede kuitwijdte. JJ Footwear zorgt er voor dat dames met volle kuiten ook mooie modieuze hoge laarzen kunnen dragen. De collectie van JJ Footwear bestaat uit laarzen met kuitwijdtes van S t/m 6XW. JJ Footwear is een Nederlands merk schoenen dat helemaal gespecialiseerd is in laarzen. Ze leveren laarzen van de beste kwaliteit!

Tamaris laarzen
Ook het Duitse Tamaris biedt een mooie collectie hoge laarzen voor dames. Tamaris laarzen zijn tijdloos en hip tegelijk. Vooral de warme comfortabele Tamaris winterlaarzen zijn erg populair, maar ook voor de minder koude maanden maakt Tamaris schitterende lange laarzen voor dames. Het aanbod van Tamaris laarzen is erg groot.

Guglielmo Rotta laarzen
Aanmerkelijk minder bekend dan Tamaris is het schoenenmerk Guglielmo Rotta. Maar ook deze Italiaanse schoenfabrikant maakt schitterende hoge laarzen voor dames. Deze lange dameslaarzen zijn van hoge kwaliteit.

Timberland laarzen
Ook het Amerikaanse Timberland maakt prachtige hoge dameslaarzen. Van oorsprong zijn Timberland schoenen outdoor laarzen en schoenen, maar het merk is door de jaren heen steeds breder geworden. Zo nemen hoge Timberland laarzen voor dames tegenwoordig een belangrijke plek in binnen het Timberland assortiment. En terecht, want de hoge laarzen van Timberland zijn prachtige dameslaarzen van hoge kwaliteit.

Dubarry laarzen
het Ierse Dubarry (officieel heet dit merk Dubarry of Ireland) is ook zo’n echte specialist in hoge laarzen. Dubarry laarzen zijn waterdicht en gemaakt van leer. Ze houden het regenwater buiten, maar voeren transpiratievocht af naar buiten, het zijn echte outdoor laarzen! Ze houden je voeten droog en warm, en zitten bijzonder comfortabel.

Shabbies laarzen
Shabbies Amsterdam is een label van Fred de la Bretoniere waaronder vooral laarzen verkocht worden. Shabbies laarzen zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en achter de ontwikkeling gaat veel techniek en wetenschap schuil. Shabbies laarzen worden veelgeroemd omdat ze koel in de zomer zijn en warm in de winter. Je kunt ze dus het hele jaar door dragen. Er is veel keuze aan Shabbies hoge laarzen.

Sendra laarzen
Ook Sendra laarzen zijn erg populair. Het Spaanse Sendra maakte naam met zijn prachtige hoge laarzen in western stijl, maar het assortiment is inmiddels een stuk breder. Sendra is één van de belangrijkste producenten van laarzen ter wereld. Ze leveren vele modellen hoge laarzen waaronder natuurlijk ook  nog steeds de beroemde Sendra westernlaarzen.

Gabor laarzen
Evenals Tamaris is Gabor een Duits merk in schoenen en laarzen. Gabor laarzen staan bekend om hun ideale mix tussen een hip uiterlijk en optimaal draagcomfort.

Riverwoods laarzen
Riverwoods is een lifestyle schoenenmerk dat vooral veel hoge laarzen in de collectie heeft. Riverwoods laarzen hebben een rubberen zool en soms een voering van lamsvacht.

Replay laarzen
Het Italiaanse Replay is een bekende producent van hippe en stoere laarzen en schoenen. Bij Replay hoge laarzen vind je veel natuurlijke materialen.

Zie ook: 

Onderwerp:
Hier kijken we naar hoge laarzen dames (lange laarzen dames), met de aanbiedingen van hoge dameslaarzen / lange dameslaarzen en de beste dameslaars fabrikanten.