Met rubberen regenlaarzen aan je voeten kun je iedere regenbui aan. In tegenstelling tot andere laarzen zijn echte rubberen regenlaarzen 100% waterdicht. Maar natuurlijk wil je er met regenlaarzen aan ook goed uitzien.

Daarom kijken we hier naar de merken die de mooiste en beste regenlaarzen voor dames maken. De beste damesregenlaarzen tegen betaalbare prijzen.

Goedkoop de beste regenlaarzen dames kopen

De beste rubberen regenlaarzen dames (merken)

Rubberen regenlaarzen kunnen er heel mooi uitzien. Dat bewijzen de merken hier onder. Al deze schoenmerken maken rubberen regenlaarzen van topkwaliteit voor dames. Regenlaarzen waar je heel lang mee doet, die er geweldig goed uitzien, en die heerlijk zitten.

Hunter
Hunter is een toonaangevend merk in rubberen regenlaarzen voor vrouwen en meisjes. Het zijn comfortabele luxe regenlaarzen die er bijzonder mooi uitzien. Echte modieuze rubberen laarzen voor dames. Ze zijn er met en zonder bontrand.

Aigle
Het Franse Aigle is eveneens een specialist in  rubberen regenlaarzen. Aigle bewijst met haar regenlaarzen hoe modieus rubberen laarzen kunnen zijn, en Aigle regenlaarzen zitten bijzonder comfortabel.

Nokian
Nokian laarzen zijn volgens velen de beste regenlaarzen die je kunt kopen. Dit Finse merk maakt regenlaarzen met een uitneembaar voetbed van hoge kwaliteit. Geen ander merk regenlaarzen geeft zoveel steun als de Nokian regenlaarzen. De laarzen zijn bovendien waterdicht en ze houden je voeten gegarandeerd warm tot een temperatuur van min 40 graden.

BeOnly
Weer zo’n specialist in rubberen regenlaarzen. Be Only regenlaarzen staan bekend om hun prachtige designs. Er zijn veel vrolijk gekleurde BeOnly regenlaarzen, maar bij de dames zijn de sjieke zwarte rubberen laarzen vaak favoriet. Het is aan BeOnly te danken dat de modewereld rubberen laarzen tegenwoordig serieus neemt.

Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen laarzen zijn niet de goedkoopste regenlaarzen maar de rubberen regenlaarzen van dit Deense schoenenmerk zijn qua draagcomfort de absolute nummer één. De binnenvoering van Ilse Jacobsen regenlaarzen is van katoen en viscose dat niet alleen lekker warm zit maar ook transpiratie tegengaat. De zool van Ilse Jacobsen regenlaarzen is isolerend. Ieder paar Ilse Jacobsen laarzen wordt met de hand gemaakt.

Evercreatures
Evercreatures is een hip Brits merk dat helemaal is gespecialiseerd in vrolijke, kleurige en hippe regenlaarzen voor vrouwen. Deze dameslaarzen die je niet alleen als het regent maar ze worden ook vaak op buitenfestivals gedragen. Geen enkel ander merk laarzen laat je zo vrolijk en kleurig door een grauwe regenbui gaan als Evercreatures.

Havaianas
Het Braziliaanse Havaianas is in de eerste plaats een producent van vrolijke zomerse teenslippers. Bij zo’n merk verwacht je niet meteen regenlaarzen. Havaianas heeft echter zijn kennis van rubberen schoenen van hoge kwaliteit aangewend om ook rubberen laarzen te gaan maken. En dat is een geslaagde poging gebleken. Havaianas regenlaarzen zijn evenals de slippers uitbundig gekleurd.

Le Chameau
Klassiek ogende rubberen laarzen die ook onder dames heel populair zijn. Alle Le Chameau regenlaarzen worden door jarenlang geschoolde laarzenmakers met de hand gemaakt van 100% natuurrubber. Dit zijn rubberen regenlaarzen met stijl die bijvoorbeeld bij de Britse adel erg gewild zijn.

Timberland
Timberland is een Amerikaanse specialist in outdoor schoenen en outdoor laarzen. Hun rubberen regenlaarzen voor dames kunnen dan ook tegen een stootje.

Giesswein
Giesswein maakte naam als fabrikant van sloffen. Dat lijkt een heel andere tak van sport dan rubberen regenlaarzen, maar het is niet zo vreemd als je bedenkt dat er in de pantoffels ook veel rubber verwerkt zit. Giesswein regenlaarzen staan bekend om hun originele motieven en afbeeldingen.

Replay
Het modemerk Replay heeft enkele heel fraaie hoge en lage rubberen dameslaarzen in het assortiment. Heel mooie modieuze laarzen van hoge kwaliteit.

Tretorn
Het Zweedse Tretorn maakt al zo’n 125 jaar rubberen laarzen! Sinds 2001 is Tretorn eigendom van Puma. Tretorn is een prima merk als je eenvoudige maar heel functionele regenlaarzen zoekt.

Zie ook: Regenlaarzen tips


Onderwerp:
Kijk hierboven voor de beste regenlaarzen dames. Rubberen laarzen dames kunnen naast functioneel ook mooi zijn. Hierboven goede regenlaarzen dames rubber en aanbiedingen van de beste rubberen regenlaarzen voor vrouwen.