Slippers zijn fijne schoenen voor de zomer. Ze zijn licht en luchtig om te dragen, je schiet ze snel aan, en ze mogen nat worden. Ook jongens dragen daarom graag slippers in de zomer.

Daarom kijken we hier naar de beste slippers voor jongens. Voordelige maar goede slippers die jongens graag dragen.

Alle goede jongensslippers

Wil je liever een overzicht van alle jongensslippers? Kijk dan bij de aanbiedingen van slippers voor jongens bij alle goede en populaire schoenenwinkels.

Of kijk bij alle slippers voor jongens voor een overzicht van circa 2.000 jongensslippers met al hun gegevens. Uit dit overzicht kun je heel makkelijk de voor jou beste slippers voor jongens selecteren.

De beste jongensslippers merken

Hieronder een overzicht van de beste merken voor jongensslippers:

Havaianas slippers
Met hun mooie teenslippers, gemaakt van een geheime rubbersamenstelling die huidvriendelijk, reukloos en heel flexibel is, is het Braziliaanse Havaianas het toonaangevende merk in slippers. Ook voor jongens. Havaianas slippers zijn stuk voor stuk mooie zomerse teenslippers van hoge kwaliteit.

Reef slippers
Reef is een Amerikaans surfmerk dat heel coole teenslippers maakt. Jongens dragen deze hippe Reef slippers bijzonder graag. Reef slipper beschikken vaak over een duurzaam en anatomisch rubberen voetbed, een zool van bijzonder goed dempende kunststof en een zachte geweven voetbed. Voor kleine kinderen zijn er slippers / sandalen met een te verwijderen hielbandje. Zonder hielbandje zijn deze schoenen slippers, met bandje een sandaal.

O’Neill slippers
Nog zo’n Amerikaans surfmerk dat heel goede slippers voor jongens maakt. O’Neill slippers zien er cool uit en zitten heel comfortabel. Aan O”Neill slippers voor jongens is er veel keuze.

Quiksilver slippers
Quiksilver is ook zo’n cool surfmerk. Een merk dat veel jongeren aanspreekt. Niet alleen met hun naam en reputatie, maar ook met de coole uitstraling van hun slippers. De keuze uit Quiksilver slippers voor jongens is bijzonder groot. De Quiksilver teenslippers zijn niet alleen comfortabel om te dragen, ze zien er ook waanzinnig uit. Met knallende prints die jongens aanspreken.

Ipanema slippers
Evenals Havaianas is Ipanema een Braziliaans schoenenmerk dat heel goede en mooie teenslippers maakt. Ook voor jongens. Ipanema is een echte slipper-specialist en dat merk je aan de kwaliteit van hun teenslippers.

Protest slippers
Kijk ook vooral eens naar de Protest slippers voor jongens. Dit zijn heel mooie en goede jongensslippers die voordelig worden aangeboden.

Birkenstock slippers
Het bekende Duitse “slipper merk” Birkenstock heeft niet de reputatie mannelijke schoenen te maken. Toch zijn er veel Birkenstocks voor jongens en mannen te koop en deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn ook de Birkenstocks voor jongens voorzien van het beroemde en veel geprezen Birkenstock-voetbed waarop je de hele dag kunt lopen zonder dat je voeten moe worden.

Tommy Hilfiger slippers
Hoge kwaliteit teenslippers en badslippers voor jongens die zich willen onderscheiden met mooie slippers van het designmerk Tommy Hilfiger. Het Tommy Hilfiger is zeer prominent op deze mooi verzorgde jongensslippers aanwezig.

Zie ook: Tips kinderschoenen

Foto: O’Neill slippers


Onderwerpen:
Beste slippers jongens, slipper jongen, teenslippers, badslippers, jongensslippers, kinderslippers, slippers kinderen.