Wie lange afstanden wandelt heeft goede wandelschoenen nodig. Daarom kijken we hier naar de beste wandelschoenen die er momenteel te koop zijn.

Het betreft wandelschoenen van de beste merken gespecialiseerd in dit soort schoenen. Heel goede wandelschoenen, maar ook wandelschoenen die daarnaast  heel betaalbaar zijn. Kijk hieronder voor de beste merken wandelschoenen.

Aanbiedingen wandelschoenen

Of neem een kijkje bij de aanbiedingen van wandelschoenen bij alle belangrijke winkels. Daar vind je alle wandelschoenen, wandellaarzen, bergschoenen en wandelsandalen.

De beste merken wandelschoenen

Maar zoals beloofd: Dit zijn de aanbevolen merken voor als je de beste wandelschoenen zoekt.

Meindl wandelschoenen
Meindl schoenen zijn uitstekende wandelschoenen en outdoorschoenen. Jaarlijks worden er meer dan een miljoen paar verkocht. Meindl maakt alle soorten wandelschoenen, en al deze Meindl wandelschoenen zijn van de beste kwaliteit.

Lowa wandelschoenen
Lowa is een toonaangevend Duits merk in wandelschoenen en outdoorschoenen. Lowa wandelschoenen zijn schoenen van topkwaliteit, met optimale comfort, grip, demping en steun. Samen met Meindl vormt Lowa de top van de aanbieders van wandelschoenen in Nederland.

Hanwag wandelschoenen
Het eveneens Duitse Hanwag is ook een echte specialist in goede wandelschoenen.  Hanwag maakt wandelschoenen, bergschoenen en andere outdoor schoenen van zeer hoge kwaliteit.

Merrell wandelschoenen
Merrell is eveneens een toonaangevend merk in wandelschoenen. Merrell wandelschoenen zijn comfortabele lichte schoenen die tegen een stootje kunnen en je voeten heerlijk droog houden. Heel goede wandelschoenen!

Salomon wandelschoenen
Salomon is één van de allerbeste fabrikanten van outdoor-schoenen. Vooral de Salomon wandelschoenen worden vaak geprezen. Salomon wandelschoenen geven bijzonder veel grip op een natte en gladde ondergrond.

The North Face wandelschoenen
Een label van sportkleding en outdoor kleding dat bijzonder goede wandelschoenen maakt. Hoewel het aanbod aan The North Face schoenen tegenwoordig veel breder is zijn het de The North Face wandelschoenen waar deze Amerikaanse outdoor-fabrikant zijn goede naam als aanbieder van schoenen te danken heeft.

Keen wandelschoenen
Het outdoor-schoenenmerk Keen is een echte specialist in schoenen die gebruikt kunnen worden in extreme omstandigheden. Zo beschikken Keen wandelschoenen bijvoorbeeld over een versterkte neus. Keen maakt ook hele veel wandelsandalen, met de beroemde Keen Newport sandaal als meeste bekende Keen wandelschoen.

Columbia wandelschoenen
Als specialist in outdoor-schoenen heeft het Amerikaanse Columbia natuurlijk vele goede wandelschoenen in het assortiment. Wandelschoenen van topkwaliteit!

Teva wandelschoenen
Teva maakt sportieve outdoor schoenen. Teva is vooral bekend om zijn outdoor sandalen en wandelsandalen maar in het assortiment zitten ook veel goede gesloten wandelschoenen.

Tecnica wandelschoenen
Tecnica is een Italiaans merk schoenen dat bekend staat om hun uitstekende outdoor schoenen zoals snowboots en bergschoenen. Binnen het uitgebreide Tecnica assortiment bevinden zich ook uitstekende wandelschoenen.

Scarpa wandelschoenen
Ben je op zoek naar wandelschoenen die onder de zwaarste omstandigheden presteren? Kijk dan eens naar de wandelschoenen van Scarpa. Dit is een Italiaans/Zwitserse specialist in bergschoenen, wandelschoenen en klimschoenen. Scarpa maakt het beste van het beste voor in de bergen!

Panama Jack wandelschoenen
Panama Jack is van oorsprong een echte specialist in wandelschoenen. Tegenwoordig maakt dit merk ook veel andere schoenen, maar de expertise op het gebied van wandelschoenen is natuurlijk nooit verloren gegaan. Daarmee zijn de Panama Jack wandelschoenen nog steeds een aanrader.

Regatta wandelschoenen
Regatta is een Brits outdoor kledingmerk dat beroemd is om zijn waterdichte outdoorkleding. Maar goede wandelschoenen en snowboots maakt Regatta ook. Deze zijn er voor dames, heren en kinderen. Het zal je niet verbazen dat deze Regatta wandelschoenen heel goed bestand zijn tegen water en vocht.

Berghaus wandelschoenen
Berghaus is een Brits merk wandelschoenen, al zal je dat door de Duitse naam niet verwachten. Berghaus is een innovatief schoenmerk dat veel aan de ontwikkeling van wandelschoenen en outdoorschoenen doet. Deze Berghaus wandelschoenen zijn dan ook van topkwaliteit.

Jack Wolfskin wandelschoenen
Jack Wolfskin bewandelt de omgekeerde weg van Berghaus. Nu betreft het een Duits merk met een Engelse naam .Het Duitse Jack Wolfskin is een echte outdoor specialist. Naast outdoor schoenen en kleding maken ze bijvoorbeeld ook slaapzakken, tenten en koffers, Jack Wolfskin wandelschoenen zijn dan ook echte sterke wandelschoenen die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen.

Camel Active wandelschoenen
Zoals veel merken wandelschoenen komen ook de Camel Active wandelschoenen uit Duitsland. Deze Camel Active schoenen zijn uitstekende wandelschoenen van een merk in outdoor schoenen dat over de hele wereld te koop is.

Grisport wandelschoenen
Grisport is in Nederland vooral bekend om haar werkschoenen en veiligheidsschoenen, maar deze Italiaanse schoenfabrikant maakt ook heel mooie en goede wandelschoenen en bergschoenen. Grisport wandelschoenen zijn betaalbaar en heel goed van kwaliteit.

New Balance wandelschoenen
Schoenfabrikant New Balance is tegenwoordig vooral bekend om zijn mooie sneakers maar van origine is New Balance een fabrikant van hardloopschoenen en wandelschoenen. Deze sportschoenen en outdoorschoenen hebben ze nog steeds volop in hun collectie. De New Balance wandelschoenen zijn mooi en van goede kwaliteit, precies zoals we van het Britse New Balance gewend zijn.

Rieker wandelschoenen
De Zwitserse Rieker schoenen staan bekend om hun bijzonder hoge draagcomfort. Het zijn bijzonder lichte, flexibele schoenen met een zeer goede schokabsorptie die goed berekend zijn op het uitzetten van de voeten tijdens het lopen. Goede eigenschappen voor wandelschoenen. Rieker heeft dan ook uitstekende en zeer comfortabel lopende wandelschoenen in het assortiment.

Hi-Tec wandelschoenen
De Hi-Tec wandelschoenen zijn Britse wandelschoenen met een Nederlands tintje. Het bedrijf is namelijk een Nederlandse oprichter en is bekend als sponsor van de Nijmeegse Vierdaagse. Hi-Tec maakt sportschoenen, outdoorschoenen en wandelschoenen van hoge kwaliteit.

Dachstein wandelschoenen
Dachstein Outdoor Gear is een Oostenrijks outdoor schoenmerk dat uitstekende wandelschoenen en bergschoenen maakt. Dachstein schoenen zijn geschikt voor bergwandelingen onder zware omstandigheden, maar ook gewoon voor een stevige wandeling in Nederland hebben ze prima wandelschoenen.

Salewa wandelschoenen
Van oorsprong Duits outdoormerk (tegenwoordig Italiaans) dat vooral onder bergsporters en bergwandelaars erg populair is. Salewa maakt op het gebied van schoenen vooral bergschoenen en wandelschoenen. Salawa schoenen zijn ideale wandelschoenen voor wandelingen in bergachtig gebied. Deze outdoor schoenen zijn er voor heren, dames en kinderen.

Mountain Peak wandelschoenen
Ben je op zoek naar heel goedkope wandelschoenen? Kijk dan eens naar Mountain Peak schoenen. Dit zijn heel goedkope wandelschoenen, maar natuurlijk haalt de kwaliteit van Mountain Peak wandelschoenen het niet bij de kwaliteit van de voor duurdere schoenen van de topmerken hier boven.

Onderwerpen:
Beste wandelschoenen bergen, beste hiking schoenen, goede wandelschoenen Nederland, dames, heren, kinderen, beste bergschoenen, beste wandelschoenen merken.