Welke sandalen voor dames zijn momenteel het meest gewild? Kijk hier voor een overzicht van de meest populaire damessandalen.

Hieronder vind je de top 10 van meest populaire damessandalen.

>>> Kijk hier voor het overzicht van de meest verkochte sandalen voor dames

Sandalen zijn heerlijke schoenen voor de zomer. Luchtig en zomers, en damessandalen kunnen prachtige stijlvolle damesschoenen zijn. Het aanbod aan sandalen voor dames is heel groot en heel divers. In het overzicht hierboven vind je de meest populaire modellen.

Damessandalen zijn er met platte zolen of een lage hak, maar ook met hoge hakken, naaldhakken zelfs. Maar ook met blokhakken.

Sandalen met blokhakken en sleehakken

Sandalen met blokhakken en sleehakken zijn altijd zeer gewild. Blokhakken vormen een geweldige combinatie van elegantie en draagcomfort. Ze hebben de voordelen van hoge hakken zoals optisch langere benen en een elegante manier van lopen, maar het draagcomfort is hoger dan van dunne hakken. Bovendien leent het model zich erg goed voor een zomerse stijl. Dat geldt nog meer voor sandalen met sleehakken. Veel sandalen met sleehakken zijn gedecoreerd met jute of touw, net zoals espadrilles.

Comfortabele sandalen

Helemaal comfortabel, maar heel anders van design, zijn de beroemde Birkenstocks. Maar ook veel andere merken maken inmiddels damessandalen met een platte zool en een heel comfortabel voetbed. Schoenen die niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar die er ook prachtig en stijlvol uitzien.

Kijk maar bij de bovenstaande populaire sandalen voor dames.

Zie ook:


Foto’s: Unisa sandalenOnderwerpen:
Sandalen dames, vrouwen, damessandalen.