Verwen jezelf met de mooiste schoenen, laarzen of een tas van de hoogste kwaliteit. Hier kijken we naar de mooiste schoenen en tassen van dit moment.

De schoenen-experts van Sarenza hebben de mooiste luxe schoenen, laarzen en tassen voor je op een rijtje gezet. En soms zijn deze verbazend betaalbaar.

>>> Kijk bij luxe schoenen en tassen voor een overzicht van het mooiste en meest luxe op het gebied van schoenen en laarzen. Allemaal uit de meest recente collecties.

Luxe schoenen in vele modellen

Luxe is niet voorbehouden aan een bepaald soort schoen. In het bovenstaande overzicht met de mooiste luxe schoenen kom je pumps, sandalen, booties en veterschoenen tegen, maar ook slippers, pantoffels en sneakers. Want ook de meest casual schoenen kom je in luxe varianten tegen.

Enkele onbekende maar goede merken

Hieronder een paar bij het grote publiek minder bekende merken die je in het overzicht van luxe schoenen regelmatig tegenkomt.

Free Lance: Laarzen uit de Franse Vendee. Op traditionele wijze gemaakt van bijzondere leersoorten. Een klassiek merk dat al sinds 1870 bestaat, maar hun laarzen en laarsjes zijn helemaal van deze tijd.

Opening Ceremony: Al meteen bij de oprichting in 2002 was dit modemerk een sensatie. Ze werken samen met de grootste namen uit de fashionwereld, maar ook met bijvoorbeeld Timberland en Levi’s. Hun luxe damesschoenen en dameslaarzen zijn geweldig!

Jean-Baptiste Rautureau: Al vele generaties, sinds 187, maakt de familie Rautureau luxe schoenen van hoge kwaliteit. Hoogwaardig, luxe en prachtig om te zien.

Marvin & Co: Verfijnde herenschoenen gemaakt volgens het Goodyear principe. Hierbij wordt de schacht samen met de leren rand aan de lederen binnenzool genaaid. Na het aanbrengen van kurkvulling wordt de loopzool aan deze rand genaaid wat een verbinding van de hoogste kwaliteit tot gevolg heeft.

Pom d’Api: Ook kinderschoenen kunnen heel luxe zijn. Dat bewijst Pom d’Api met zijn hoogwaardige kinderschoenen met een creatief uiterlijk.

Kijk in het bovenstaande overzicht van luxe schoenen voor de mooiste luxe schoenen en laarzen uit de collecties van vele bekende en onbekende merken.

Onderwerpen:
Luxe schoenen dames, designer, luxe damesschoenen, design schoenen.