Desigual schoenen zijn extreem kleurrijk. Zoals bij alle producten van het modemerk Desigual komen knallen bij Desigual schoenen de kleuren je tegemoet. Hoe meer kleur hoe beter lijkt het motto van dit Spaanse modelabel.

Desigual verkoopt naast schoenen ook dameskleding, herenkleding en kinderkleding en heel veel modeaccessoires zoals tassen. De vrolijk gekleurde Desigual mode is geïnspireerd op het Cirque du Soleil.

Kijk hier voor aanbiedingen van Desigual schoenen

Onderstaande winkels bieden het beste Desigual assortiment tegen de laagste prijs.

Kleur!!!

Elk seizoen ontwerpen de 25 designers van Desigual weer meer dan duizend nieuwe kledingstukken, schoenen en accessoires. Kleur speelt een belangrijke rol bij al deze mode. Een dominante rol zelfs want de knallende kleuren, intense prints en flamboyante graffiti-kunst op alle kleding, schoenen, tassen en accessoires bepalen de stijl en uitstraling van al deze mode.

Desigual schoenen voor dames en meisjes

Desigual schoenen zijn damesschoenen en meisjesschoenen in tal van modellen. Het gaat onder meer om pumps, clogs, sandalen, sneakers, ballerina’s en veterschoenen. Al deze schoenen zijn door hun kleuren en designs onmiddellijk als Desigual schoenen te herkennen. Desigual is een heel typisch merk dat momenteel heel erg in de mode is.

Desigual mag dan een Spaans merk zijn, het is in 1984 opgericht door de Zwitser Thomas Meyer. Desigual verkoopt naast schoenen ook dameskleding, kinderkleding, herenkleding en accessoires. Desigual is in de loop der tijd uitgegroeid tot een multinational met een jaaromzet van meer dan een half miljard euro en zo’n 3.000 werknemers van meer dan 70 nationaliteiten.

Desigual heeft zo’n 25 designers in dienst die ieder seizoen zorgen voor ongeveer 1000 nieuwe artikelen. Met blijft het kleurige concept van Desigual schoenen en andere Desigual mode echter altijd trouw.

Kijk voor al deze mooie schoenen (en hun prijs) bij de bovenstaande beste en goedkoopste aanbieders van Desigual schoenen.


Onderwerpen:
Desigual schoenen, Desigual mode.

Foto: Desigual