Develab schoenen zijn hip, ruig, apart en heel eigenzinnig. Meestal slaan deze kenmerken op herenschoenen of damesschoenen. Maar nee, Develab schoenen zijn kinderschoenen!

Develab is dan ook een heel bijzonder merk kinderschoenen. Hun schoenen zijn veel origineler en soms ook gewaagder dan andere kinderschoenen. Ook kinderen kunnen met hun schoenen een statement maken.
Niet iedere Develab schoen is even uitgesproken als de andere. Er zitten ook wat neutralere modellen tussen, maar ook veel heel speciale schoenen. Kinderschoenen met ruige ontwerpen, gewaagde details, een stoere vintage-look, spannende materialen en zolen die de aandacht trekken. Modebewuste kinderen zijn dol op Develab schoenen en Develab laarzen.

Nederlands schoenen-ontwerp

Develab kinderschoenen zijn verkrijgbaar in schoenmaten tussen de 20 en 40. De schoenen worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld, het zijn dus kinderschoenen en kinderlaarzen die letterlijk gemaakt zijn voor Nederlandse kindervoeten.

Develab is een merk van Klerxs Schoenen, en dat zijn heel ervaren makers van kinderschoenen en schoenen in het algemeen. Red-Rag is bijvoorbeeld ook een merk van Klerxs Schoenen.

Lastige naam
Develab is een leuk bedachte naam, maar het wordt vaak verkeerd geschreven. Bijvoorbeeld als Develap, Davelab, Devalab, Davalab of Davelep.

Onderwerpen:
Develab schoenen, hippe kinderschoenen, Develab kinderschoenen.