De ene outdoor laars is de andere niet. Hier kijken we naar de beste outdoor laarzen die je kunt kopen.

Dubarry outdoor laarzen

Neem bijvoorbeeld de outdoor laarzen van Dubarry. Of Dubarry of Ireland zoals dit Ierse schoenmerk officieel heet. Dubarry laarzen zijn geweldige outdoor laarzen voor vrouwen en mannen. In Ierland weten ze wel wat een bui regen is, en hoe je je daartegen moet wapenen.

Dubarry laarzen zijn volledig waterdichte outdoor laarzen, maar ook laarzen die heel goed ademen. Ze zijn volledig van leer gemaakt, dat niet alleen zorgt voor een geweldig goede kwaliteit, maar ook voor een uitstraling op U tegen te zeggen.

Hunter outdoor laarzen

Niet alleen in Ierland kan het regenen, ook in Schotland vangen ze aardig wat water uit de lucht op. En Schotland is de thuisbasis van Hunter. Zoals Dubarry de top is in leren outdoor laarzen, zo is Hunter dat in rubberen outdoor laarzen.

Je doet Hunter te kort als je hun laarzen als regenlaarzen bestempeld. Daarvoor zijn ze te mooi, te modieus, te comfortabel en vooral te allround. Normale rubberen laarzen draag je tijdens het klussen in de tuin, maar Hunter laarzen zijn zo comfortabel dat je ze altijd wel wil dragen. Ook tijdens een lange wandeling, bijvoorbeeld met de hond, in het bos of veld.

Olang outdoor laarzen

Het Italiaanse Olang is vooral bekend om zijn snowboots. Ook hun outdoor laarzen zijn vooral voor koudere dagen zeer geschikt. Ze zijn niet alleen goed waterdicht maar vaak ook aangenaam gevoerd. Voor de zomer zijn deze outdoor laarzen daardoor wat minder geschikt.

Ilse Jacobsen laarzen

Als je outdoorlaarzen voor dames zoekt, die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en modieus, kijk dan eens naar Ilse Jacobsen laarzen. Dit Deense merk is ooit begonnen als specialist in regenkleding en regenlaarzen maar heeft zich in de loop der tijd behoorlijk verbreed.

Heel bekend en populair zijn de hoge Ilse Jacobsen laarzen met veters voor dames. Deze laarzen zijn beter tegen regen bestand dan je zou verwachten. Het zijn echte outdoor laarzen voor dames, maar dan wel met een heel trendy uiterlijk.

Travelin outdoorlaarzen

Travelin’ Outdoor is een Nederlands outdoorschoenenmerk dat heel goede outdoorschoenen en outdoorlaarzen maakt. Travelin outdoorlaarzen zijn veel voordeliger dan de outdoor laarzen van bovenstaande merken, maar desondanks heel goed van kwaliteit.

Travelin gebruikt alleen echt leer en andere materialen zoals wol (voor de voering), rubber en katoen. De laarzen zijn volledig waterdicht en aangenaam om te dragen.

Zie ook

Foto bovenaan: Dubarry of Ireland

Onderwerpen:
Outdoor laarzen, regenlaarzen, rubberen regenlaarzen, leren regenlaarzen, dames, luxe regenlaarzen, heren, outdoor regenlaarzen.