Niet iedereen geeft de voorkeur aan luxe pantoffels. Ook de dierensloffen zijn heel populair. Hier hebben we meer dan 200 van de leuke en grappige dierenpantoffels voor je. Ze zijn er in maat 30 tot schoenmaat 44 in talloze varianten. Alle dieren komen voorbij. Kijk hier voor de leukste dierenpantoffels.

Hieronder vind je een paar voorbeelden uit het aanbod. Kijk bij overzicht alle dierensloffen voor alle dierenpantoffels (waaronder ook onderstaande voorbeelden), alle specificaties en alle prijzen.

Alpaca sloffen

Hierboven zie je ze afgebeeld, de alpaca sloffen. Niet van alpaca wol (daarvoor zijn ze een beetje te goedkoop), maar van polyester. Wel hebben deze alpaca pantoffels een grappige uitstraling en zijn ze heerlijk zacht en warm en voorzien van een anti-slip zool.

Thu!s pinguin sloffen

Deze pinquin pantoffels zijn van het bekende Nederlandse pantoffelmerk Thu!s. Deze dierenpantoffels zijn ontworpen voor dames, en verkrijgbaar in de schoenmaten 36 t/m 41.

De Thu!s pinguin sloffen zijn gemaakt van textiel en hebben een heerlijk zachte binnenvoering en een stevige zool. Het zijn goede dierensloffen die heel geschikt en leuk zijn om iemand cadeau te geven.

Meer Thu!s dierensloffen

Dat geldt ook voor de vele andere dierensloffen die Thui!s maakt. Bijvoorbeeld hun eenhoorn sloffen, konijn sloffen, tijger sloffen en de Thuis pantoffels in de vorm van een muis, aap, kat of ander dier. Thuis heeft een hele serie dierenpantoffels. Hieronder zie je de aap pantoffel.

Pantoffels hond

Nee, geen pantoffels voor je hond, maar leuke honden voor aan je voeten. Een tweetal eigenwijze mopshonden. Verkrijgbaar vanaf schoenmaat 32.

Dit zijn pluche dierensloffen in de vorm van een mophond. Dierenpantoffels voorzien van gestikte ogen. Ook deze dierensloffen zijn zacht en behaaglijk warm. En zoals al deze dierensloffen heel aantrekkelijk geprijsd.

Dierenpoten sloffen

Een heel ander soort dierensloffen zijn de dierenpantoffels in de vorm van alleen een dierenpoot. Hieronder zie je als voorbeeld een paar “monstersloffen”, maar er zijn ook populaire dierensloffen in de vorm van poten van een tijger, beer, dino of ander beest. In bovenstaand overzicht met alle dierenpantoffels vind je al deze dierensloffen.

En zo zijn er ook leuke dierensloffen van een ezel, flamingo, panda, haai, varken, eend of ander dier. Zoals we al schreven alle dieren zijn present. Kijk maar bij het bovenstaande overzicht met alle dierenpantoffels.

Zie ook: Pantoffel tips