Dita is een sportmerk dat helemaal is gespecialiseerd in hockeykleding, hockeyschoenen en andere hockey-benodigdheden. Dita hockeyschoenen behoren tot de allerbeste hockeyschoenen die je kunt kopen.

Dita hockeyschoenen

Dita hockeyschoenen zijn lichte innovatieve hockeyschoenen. Ze bieden een optimale mix van gewicht, grip, comfort en wendbaarheid. Het zijn stabiele hockeyschoenen met een uitstekende schokdemping.

Met Dita hockeyschoenen kun je je vrij bewegen in het veld met een laag risico op blessures. Dita heeft jarenlange ervaring en richt zich helemaal op het ontwikkelen van optimaal hockey-materiaal. Als hockey’er vind je bij Dita hockeyschoenen van de beste kwaliteit. Of je nu professional of amateur bent, junior of senior, man of vrouw.

Dita hockeyschoenen goedkoop online kopen

Toch zijn Dita hockeyschoenen heel betaalbaar. Vooral als je kijkt bij de aanbiedingen van bovenstaande aanbevolen winkels. Bij deze webshops vind je goedkoop Dita schoenen en andere Dita hockey artikelen.

Ook indoor hockeyschoenen

Naast hockeyschoenen voor op het veld levert Dita ook uitstekende indoor hockeyschoenen met een goed dempende tussenzool die een optimale stabiliteit bij het zaalhockey geven.

Dita en hockey

Dita is helemaal gespecialiseerd in hockey. We kunnen wel zeggen: Dita is hockey! Dit brengt kwaliteit, innovatie en design in de hockeysport. Ook vele beroemde top-hockeyspelers kiezen daarom voor Dita voor hun schoenen en ander materiaal. Al sinds de jaren 50 doet Dita heel veel aan het ontwikkelen van hockeyschoenen en andere hockeymaterialen. Ze waren bijvoorbeeld de eerste die houten sticks van een kunststof versteviging voorzagen en het was Dita die er voor zorgde dat de haken van de sticks in vorm en lengte werden teruggebracht.

Van oorsprong is Dita een Pakistaans merk, maar sinds 1992 is het in Nederlandse handen. Sindsdien zijn ze ook toonaangevend in de ontwikkeling van hockeyschoenen. Dita schoenen behoren tot de beste die je als hockey-speler kunt kopen

Zie ook: Meer goede hockeyschoenen


Foto’s: Dita

Onderwerpen:
Dita schoenen hockey, Dita hockeyschoenen, veldhockey, indoor hockey, zaalhockey.