Dolfie, dat klinkt als een merk kinderschoenen. Maar niets is minder waar. Als er één merk hippe opvallende schoenen voor dames maakt is het het Spaanse Dolfie wel. Dolfie schoenen zijn vrolijk gekleurde damesschoenen met vaak opmerkelijke prints, lange veters en leuke versierselen.

Hier kun je Dolfie schoenen in Nederland kopen

Dolfie schoenen zijn zeldzaam in Nederland. Maar er zijn enkele online schoenenwinkels die een mooie collectie Dolfie damesschoenen aanbieden tegen zeker zo mooie prijzen. Hieronder vind je deze webshops.

Over Dolfie schoenen

Dolfie schoenen zijn nier alleen heel mooie damesschoenen. Dolfie schoenen zijn ook kwalitatief zeer goede damesschoenen die in Europa worden gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten en andere topmaterialen. Naast damesschoenen biedt Dolfie ook een beperkt assortiment herenschoenen en kinderschoenen, maar deze zijn in Nederland nog moeilijker verkrijgbaar dan de Dolfie schoenen voor dames.

Dolfie is in het Spaanse Barcelona opgericht door een groep jonge ontwerpers die schoenen in een geheel nieuwe stijl wilde maken. Daarvoor mixte ze tal van stijlen tot bijzonder hippe schoenen.

Dolfie schoenen zijn in Nederland die niet makkelijk te vinden. Maar gelukkig is er internet. Via de aanbiedingen hierboven vind je leuke Dolfie schoenen die online worden aangeboden door erkende Nederlandse schoenenwinkels.

Het gaat daarbij om verschillende soorten Dolfie schoenen zoals instappers, veterschoenen, booties en enkellaarzen. Het Spaanse merk biedt namelijk een breed assortiment aan damesschoenen. Maar welk model ook, het zijn altijd hippe opvallende schoenen van uitstekende kwaliteit.

Kijk bij de eerder genoemde online winkels voor de mooiste Dolfie schoenen tegen een lage prijs.


Onderwerpen:
Dolfie schoenen dames, Dolfie damesschoenen.

Productselectie: Sarenza