Donna Carolina is een veelzijdig Italiaans merk schoenen,. Donna Carolina schoenen zijn overwegend mooie damessneakers en en stijlvolle  klassieke Italiaanse damesschoenen, maar uit de koker van deze fabrikant komen ook prachtige laarsjes, sandalen en stoere veterschoenen.


Donna Carolina schoenen en laarzen worden met veel zorg van de beste materialen gemaakt. Deze schoenen worden zorgvuldig met de hand gestikt. De afwerking is hoogwaardig. Donna Carolina schoenen en laarzen zijn dan ook geen goedkope damesschoenen maar echt duur zijn ze zeker ook niet. Vooral niet als je ze slim inkoopt.

Donna Carolina schoenen goedkoop online kopen

Kijk maar bij de aanbiedingen van Donna Carolina schoenen van de onderstaande online schoenenwinkels.

Deze winkels verkopen een mooi assortiment Donna Carolina schoenen tegen een lage prijs. In Nederland worden er vooral veel Donna Carolina sneakers voor dames aangeboden, maar andere damesschoenen en dameslaarsjes kom je bij deze winkels en outlets ook tegen. Bij de bovenstaande aanbiedingen bij Amazon vind je het hele aanbod van dit Italiaanse schoenenmerk.

Italiaans topkwaliteit

Donna Carolina schoenen en laarzen zijn volledig Italiaans. Productontwerp, productontwikkeling, productie en verkoop, het vindt allemaal plaats in Fiesso d’Artico, een klein stadje in de buurt van Venetië. Sinds 1957 worden daar met zorg Donna Carolina schoenen ontworpen en gemaakt.
Ondanks zijn populariteit en groei is Donna Carolina nog steeds een familiebedrijf waar met veel vakmanschap en zorg damesschoenen en dameslaarzen worden gemaakt. Donna Carolina laarzen en schoenen die er prachtig en stijlvol uitzien en heel comfortabel zijn om te dragen.
Kijk maar eens bij de hier boven genoemde Donna Carolina schoenen en Donna Carolina laarzen.

Foto’s: Calzature Donna Carolina 

Onderwerpen:
Donna Carolina sneakers dames, Donna Carolina schoenen, laarzen en laarsjes.