Dr Adams schoenen zijn huismerk schoenen van de gelijknamige winkelketen. Dr Adams is een kleine keten schoenenwinkels die aan de top van de branche gesitueerd is. Ondanks de lage prijs zijn de Dr Adams schoenen dan ook van goede kwaliteit.

Dr Adams schoenen zijn modieus, hip, trendy en van degelijke kwaliteit. Bovendien zijn het heel betaalbare schoenen. Dr Adams schoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dr Adams schoenen en laarzen zijn er in alle modellen. Sneakers, slippers, sandalen, pumps, mocassins, booties, espadrilles, veterschoenen, instappers en vele andere soorten schoenen en laarzen vind je terug in de zeer uitgebreide collectie Dr Adams schoenen.

Dr Adams schoenen zijn er voor dames en heren, maar kinderschoenen maakt dit merk niet.

Dr Adams is opgericht in 1977 en ondanks het beperkte aantal winkels (14) een trendsetter in de branche. Hun winkels bevinden zich uitsluitend in grote en middelgrote steden op A1-locaties. Daar verkopen ze natuurlijk hun eigen merk, maar ook schoenen van topmerken als Blackstone, Pantofola d’Oro, Sendra, Vans, Fred Perry, Converse, Supertrash, Timberland, New Balance en vele andere topmerken.

We hebben momenteel geen online winkels voor Dr Adams schoenen. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere schoenen in je maat.