Dr. Visser schoenen zijn goedkope maar toch verantwoorde kinderschoenen en babyschoenen. Dr. Visser is geen echt schoenmerk maar een keurmerk.

Dr. Visser is geen verzonnen “gezicht” voor deze kinderschoenen maar een orthopedisch chirurg die voor de winkelketen Scapino schoenen keurt, en indien de schoenen aan zijn eisen voldoen daar zijn goedkeuring en naam aan geeft.

Wat zijn Dr. Visser schoenen?

Dr. Jan D. Visser is de volledige naam van Dokter Visser, een orthopedisch chirurg gespecialiseerd in kindervoeten. Dr. Visser adviseert Scapino bij het maken van kinderschoenen en babyschoenen, en alleen als deze schoenen aan zijn aanbevelingen en kwaliteitsnormen voldoen mogen ze zijn naam en het Dr. Visser Keurmerk dragen.

Hier vind je alle Dokter Visser schoenen

Kijk hier voor alle schoenen met het Dr. Visser keurmerk

Dr. Visser schoenen voor jongens, meisjes en baby’s

Dr. Visser schoenen zijn er in vele modellen, voor jongens, voor meisjes en voor baby’s. Je hebt Dr. Visser kinderschoenen met klittenband en met veters. De meeste Dr. Visser schoenen  zijn van leer, maar je hebt ze ook van suede. Voor de winter zijn er warme boots en voor de zomer luchtige sandalen. Al deze Dokter Visser kinderschoenen zijn stevig, gezond en beschikken over een goed voetbed. Dokter Visser schoenen zijn schoenen die je je kinderen gerust kunt laten dragen, maar toch opvallend goedkoop zijn.

De garanties van Dr. Visser

Dankzij het Dr. Visser Keurmerk weet je zeker dat kinderschoenen aan de volgende eisen voldoen:

  • De pasvorm van de schoenen is zeer geschikt voor jonge kinderen
  • De voering van de schoenen is van ademend materiaal
  • De bovenkant van de kinderschoenen is van leer of canvas
  • De zolen van de schoenen zijn buigzaam
Dr Visser schoenen (kinderschoenen met het Dr Visser keurmerk) zijn dus een verantwoorde keuze voor goede en gezonde kinderschoenen die toch opvallend goedkoop zijn.