Ben je op zoek naar hoge leren laarzen van de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens naar de Dubarry laarzen. De laarzen van dit merk, voluit Dubarry of Ireland geheten, zijn de nummer 1 op het gebied van de hoge outdoor laarzen voor heren en dames.

Dubarry laarzen komen uit het natte oosten van Ierland. Het is een oud merk dat al sinds 1937 bestaat. Dubarry of Ireland laarzen zijn prachtige klassieke leren laarzen die je voeten onder alle omstandigheden droog en warm houden.

Altijd droge voeten in Dubarry laarzen

Dubarry laarzen zijn waterdicht van buiten naar binnen, maar zijn wel uitstekend in staat om het transpiratievocht van binnen de laars naar buiten af te voeren. Door een combinatie te maken van de beste soorten leer worden je voeten nooit nat in Dubarry laarzen.

Hier kun je voordelig online Dubarry laarzen en schoenen kopen!

Dubarry laarzen zijn in diverse Nederlandse winkels te koop. Hieronder vind je de beste winkels waar je online tegen een lage prijs Dubarry laarzen kunt kopen. Vaak met een interessante korting.
De collectie van Dubarry bestaat grotendeels uit hoge en halfhoge laarzen voor heren en dames. Daarnaast maken ze ook herenschoenen, kleding, tassen en andere accessoires. Dubarry laarzen  worden gemaakt in natuurlijke tinten, deze leren laarzen zijn dus vrijwel altijd bruin van kleur.

Dubarry laarzen zijn beslist geen goedkope laarzen, maar met de aanschaf van een paar Dubarry laarzen krijg je bijzonder veel waar voor je geld. De kwaliteit van Dubarries is bijzonder goed en deze leren laarzen zien er prachtig uit.

Dubarry schoenen

Hoewel het aanbod van Dubarry nog vooral uit hoge laarzen bestaat breidt het schoenmerk de laatste tijd langzaam maar zeker uit met andere modellen laarzen en schoenen.

Zo omvat het huidige assortiment hoge laarzen en lage laarzen, maar er zijn ook Dubarry moccasins en bootschoenen. En daarnaast wordt er ook heel veel Dubarry kleding verkocht.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Dubarry laarzen voor deze mooie leren laarzen voor zo min mogelijk geld.


Onderwerpen:
Dubarry laarzen kopen in Nederland, aanbieding outlet, Dubarry schoenen, outdoor, hoge laarzen.