Op zoek naar goede damesschoenen of dameslaarzen van hoge kwaliteit die er ook nog eens heel goed uitzien? Kijk dan eens naar Durea schoenen en laarzen. Durea is een Nederlands merk schoenen dat al generaties lang damesschoenen van hoge kwaliteit maakt.

Het maken van de Durea schoenen vergt 150 tot 250 handelingen die bijna allemaal met de hand worden verricht. Handwerk door vakmensen, alleen zo krijg je de beste kwaliteit schoenen en laarzen. Deze ambachtelijke werkwijze zorgt voor een kwaliteit schoenen die door geen enkel machinaal proces bereikt kunnen worden.

Kijk hier voor aanbiedingen van Durea schoenen

Durea schoenen zijn te koop bij onderstaande aanbevolen online winkels. Al deze online schoenenwinkels bieden het beste assortiment Durea schoenen en laarzen, en deze webshops verkopen deze kwaliteitsschoenen tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Kijk vooral eerst bij deze webshops als je Durea schoenen wilt kopen. Het aanbod is namelijk veel beter (en meestal goedkoper!) dan in andere winkels.

Durea schoenen in wijdtematen

Durea biedt zijn schoenen niet alleen in lengtematen aan, maar ook in wijdtematen. Als koper kun je kiezen uit een breed scala aan wijdtematen. / breedtematen. Ook bij diverse modellen Durea laarzen kun je kiezen tussen verschillende kuitmaten. Zo is er voor dames altijd een Durea schoen of laars te vinden die als gegoten zit.

En de keuze aan Durea schoenen en laarzen is ook nog eens bijzonder groot. Het Nederlandse schoenmerk biedt veel verschillende modellen damesschoenen. Nette veterschoenen en instappers, laarzen en booties maar ook sneakers, sandalen en slippers.

Informatie Durea schoenen

Durea bestaat al meer dan 75 jaar. Het moederbedrijf werd in 1939 door Petrus van Drunen opgericht als Van Drunen’s Schoenfabriek N.V. De schoenenfabriek groeide gestaagd. In 1948 werden er jaarlijks 90 paar schoenen gemaakt, in 1987 71.000. De grens van jaarlijks 100.000 verkochte Durea schoenen werd in 1993 voor het eerst overschreden.

Inmiddels verlaten jaarlijks zo’n 225.000 paar Durea schoenen de fabriek. Een opmerkelijke prestatie. vooral omdat Durea alleen damesschoenen maakt. Hiermee is Durea één van de grootste en belangrijkste schoenmerken van Nederland. Durea laarzen en schoenen worden zelfs in Amerika verkocht.

Handwerk van hoge kwaliteit

Het maken van al deze schoenen is nog grotendeels handwerk. De bovenkant van de schoen (de schacht) wordt eerst door vakmensen,in elkaar gestikt. De schacht wordt vervolgens heel precies over de leest getrokken. Deze handeling wordt zwikken genoemd. Onder hoge druk wordt dan de zool erop gelijmd. Hierna is het wachten. Pas na 24 uur wordt de schoen van de leest gehaald. Zo kan Durea een perfecte pasvorm en langdurig vormbehoud garanderen.

Het belang van goed passende schoenen

70% van de vrouwen draagt slecht passende schoenen, met nare gevolgen van dien. Slecht passende schoenen kunnen overal in het lichaam klachten veroorzaken. Met Durea schoenen is dat niet nodig. Deze schoenen zijn in de juiste maten te koop (ook wijdtematen) en Durea schoenen zijn ontwikkeld volgens de laatste kennis van orthopedie en bio-mechanica.

Zo bieden Durea schoenen een perfecte hielaansluiting zodat de voet niet slipt en de hiel tijdens het lopen goede stabileit heeft. Het comfortabele compleet uitneembare voetbed van Durea schoenen biedt veel comfort maar ze kunnen ook vervangen worden door eigen steunzolen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Durea schoenen om deze mooie damesschoenen en laarzen tegen de laagste prijs aan te schaffen.

Zie ook: Meer goede extra comfortabele schoenen

Foto’s: Durea

Onderwerpen:
Goedkope Durea schoenen winkels, Durea laarzen, boots, Durea sneakers online kopen, enkellaarzen, Durea laarsjes. comfortabele damesschoenen.