DWRS (officieel vingerbrekend geschreven als DW\RS)  is een jong Nederlands schoenenmerk (anno 2015), dat comfortabele luxe damesschoenen op de markt brengt die tegen een heel aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Voordelig DWRS schoenen en laarzen kopen

 DWRS schoenen worden in Nederland aangeboden door diverse schoenenwinkels. Hieronder vind je de beste van deze aanbieders van DWRS schoenen. Al deze online schoenenwinkels bieden een mooi assortiment DWRS schoenen en laarsjes aan tegen lage prijzen.

Het huidige aanbod aan DWRS schoenen bestaat voornamelijk uit laarsjes en damessneakers. Een beperkt aantal schoenenwinkels verkoopt de schoenen en laarzen van dit relatief nieuwe merk. Kijk bij de aanbiedingen van DWRS schoenen bij bovenstaande aanbevolen winkels waar je deze mooie damesschoenen en dameslaarzen kunt kopen.

Informatie DWRS schoenen

Het schoenmerk DW\RS is in 2015 opgericht door Marike Gennissen en Aukje Troost. In Nederland ontwerpt dit duo leren schoenen en laarzen met een luxe uitstraling die ze in Portugal laten produceren. Daarvoor werken ze samen met erkende Portugese schoenfabrikanten die hun sporen in de schoenenwereld verdiend hebben met goede kwaliteitsschoenen.

DWRS schoenen worden altijd gemaakt van luxe lederen materialen, en comfort staat bij dit schoenenmerk altijd voorop. Luxe, comfort en fashion worden gemixt tot de prachtige DWRS schoenen en laarzen die je bij bovenstaande aanbiedingen goedkoop kunt vinden.

Op deze pagina zie je wat voorbeelden. DWRS schoenen zijn modieuze schoenen en laarsjes die altijd bij de tijd zijn, want ook tijdens het seizoen brengt het merk van de beide dames nieuwe modellen uit.

Kijk bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde winkels voor het aanbod aan DWRS schoenen en DWRS laarsjes tegen interessante prijzen.

Onderwerpen:
DWRS schoenen, dames, DWRS laarzen, DW\RS laarsjes.