Dyva schoenen zijn elegante en comfortabele damesschoenen en dameslaarzen uit het Italiaanse Venetië.

Dyva maakt mooie vrouwelijke schoenen. Echte damesschoenen zoals pumps. ballerina’s, enkellaarsjes en hoge laarzen. Supervrouwelijk en heel elegant, maar ook heel aangenaam om te dragen.

Dyva is uitgegroeid tot een belangrijke Italiaanse producent van damesschoenen. De schoenen en laarzen van dit merk worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht.

Let op! We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Dyva schoenen. Kijk hier voor alternatieven.

Belangrijkste bouwstenen van dit succes zijn de bijzonder hoge kwaliteit en het elegante stijlvolle Italiaanse design van Dyva schoenen en Dyva laarzen. De traditionele waarden worden optimaal gecombineerd met de nieuwste modetrends. Dat leidt tot prachtige schoenen en laarzen van zeer hoge kwaliteit en een stijlvolle maar eigentijdse uitstraling.

Ook het draagcomfort van Dyva damesschoenen en dameslaarzen wordt veel geprezen. De Dyva laarzen en schoenen worden gemaakt van 100% Italiaanse materialen zoals de beste leersoorten uit de regio, Soepel en sterk. Traditioneel handwerk wordt gecombineerd met moderne en geavanceerde productietechnieken. Dagelijks verlaat meer dan duizend paar schoenen de Dyva schoenenfabriek.

Dyva schoenen werden voor het eerst in 1978 gemaakt in een kleine werkplaats in Venetië. Al vrijwel gelijk ging het kleine schoenenfabriekje samenwerken met enkele van de grootste namen uit de Italiaanse modewereld. In slechts enkele jaren tijd groeide het kleine Dyva uit tot een bekend Italiaans merk schoenen dat zijn damesschoenen in vele landen in de schoenwinkels brengt. Dyva schoenen zijn in meer dan 40 landen te koop.

Dyva is ondanks dit succes nog steeds een familiebedrijf dat wordt geleid door de oprichters Francesco en Marina en hun kinderen.