Easy Peasy schoenen zijn mooie, comfortabele en kwalitatief heel goede slofjes voor baby’s, peuters, kleuters en andere kleine kinderen. Easy Peasy pantoffels worden heel graag door kinderen gedragen.

Na het succes van de Easy Peasy pantoffels is het Franse merk zich aan het verbreden. Ze maken nu ook andere kinderschoenen voor meisjes en jongens zoals sneakers, veterschoenen en klittebandschoenen. De Easy Peasy sloffen blijven echter de kern van het bedrijf.

Alle Easy Peasy pantoffels en sloffen worden op een ecologische manier met de hand gemaakt. Het zijn geen goedkope kindersloffen maar Easy Peasy sloffen zijn wel hun geld meer dan waard.

Goedkoop Easy Peasy schoenen kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Easy Peasy schoenen om goedkoop de kindersloffen en babyschoentjes van dit merk te kopen.

Easy Peasy is een Frans merk kinderschoenen dat in 2008 werd opgericht door de jonge creatievelingen Camille Levai en Sébastien Germès. De Easy Peasy sloffen worden tegenwoordig in Tunesië gemaakt. Dat gebeurt op een heel maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier. Zo zijn de verpakkingen van de schoenen zo vormgegeven dat ze na het uitpakken nog te gebruiken zijn als rugtas, pop of ander stuk speelgoed. De Easy Peasy sloffen worden niet verpakt in schoenendozen maar in zakken van ongebleekt biologisch katoen.

Ook de schoenen zelf zijn gemaakt van verantwoorde natuurlijke materialen. Materialen die ook van hoge kwaliteit zijn zoals runderleer, lamsleer en fluweel. Het leer is plantaardig gelooid.

De Easy Peasy babyschoentjes en peuterschoentjes zijn heel ergonomisch. De flexibele zolen zorgen er voor dat de kleintjes op natuurlijke wijze hun spieren opbouwen. De spieren ontwikkelen zich alsof de kinderen op blote voeten lopen. Een hevea-laag zorgt voor comfort en natuurlijk zijn de schoentjes anti-slip. Dit geeft de kleine kinderen zelfvertrouwen en zorgt er zodoende voor dat ze sneller leren lopen.

De maten van Easy Peasy sloffen, pantoffels en schoenen lopen (voor sommige modellen) tot maat 34.

Zie ook: Meer babyschoenen