Don Ed Hardy is een Amerikaanse kunstenaar die in de jaren 70 beroemd werd om zijn tattoo kunst. Tegenwoordig staat Ed Hardy vooral bekend om zijn schoenen, kleding en accessoires die zijn voorzien van zijn kunstwerken.. Ed Hardy schoenen zijn letterlijk kunstwerken. Dankzij de prints van Don Ed Hardy zijn het unieke schoenen.

Japan, surfen, Cholo en natuurlijk tattoos vormen de inspiratie voor de unieke patronen en illustraties die je op Ed Hardy schoenen aantreft. Deze patronen zijn soms heel complex.

Kijk bij de aanbiedingen van Ed Hardy schoenen en kleding voor voorbeelden, prijzen en aanbiedingen van Ed Hardy schoenen.

Ed Hardy sneakers, pumps en andere schoenen

Je hebt vooral Ed Hardy sneakers en Ed Hardy pumps, maar ook andere modellen zoals sandalen en laarzen komen voor. De kenmerkende Ed Hardy prints komen altijd op deze schoenen en laarzen voor. Soms heel dominant, soms wat subtieler.

Over Ed Hardy schoenen

Don Ed Hardy is een kunstenaar en tattoo-artiest, maar geen kleding- of schoenontwerper. De Ed Hardy schoenen- en kledinglijn is tot stand gekomen in samenwerking met de Franse modeontwerper Christian Audigier die bekend staat als een genie binnen de modewereld. Audigier werkte eerder samen met grote modemerken als Levi’s, Foirucci, Von Dutch en Diesel voor hij samen met Don Ed Hardy het Ed Hardy label opzette.

Sinds In 2011, is de Iconix Brand Group de eigenaar van het merk Ed Hardy. Ze betaalde er 62 miljoen dollar voor.

Alle Ed Hardy artikelen in Nederland kopen

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Ed Hardy schoenen voor deze bijzondere sneakers, pumps en andere schoenen. Je vindt er ook de net zo bijzondere Ed Hardy kleding, en je kunt er ook andere productgroepen van met Ed Hardy producten zoals parfums, woonaccessoires, horloges, telefoonhoesjes, brilmonturen, posters en heel veel meer.

Onderwerpen:
Ed Hardy schoenen, kunst, Ed Hardy in Nederland kopen, mode, artikelen, tattoo kunst, Ed Hardy tatoeage kunst, pumps.