Eden schoenen zijn modieuze damesschoenen uit Frankrijk. In Nederland zijn de Eden schoenen van Eden Shoes uit Parijs steeds bekender aan het worden. Dankzij internet is Eden Shoes in Nederland en België aan een inhaalslag bezig. De Eden schoenen worden namelijk in ons land vooral door de grote internationale webwinkels verkocht.

Ook in Nederland zijn Eden schoenen nu mondjesmaat te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Eden schoenen. Vooral dankzij  internationale online winkels kunnen we nu ook in Nederland en België zonder moeite mooi Eden schoenen kopen.

Informatie Eden Shoes

Eden Shoes werd in 1993 in Parijs opgericht. In Parijs was ook hun eerste winkel te vinden en in de jaren daarna werd de ene na de andere Eden Shoes winkel geopend. Dit grote succes was te danken aan de hoge kwaiteit van de Eden schoenen en aan hun stijlvolle en trend uiterlijk. Eden Shoes is een schoenfabrikant die niet twee maal per jaar maar het hele jaar door nieuwe collecties uitbrengt. Alleen op die manier kun je als schoenfabrikant snel op de laatste modetrends inspelen. Eden schoenen zijn dan ook inmiddels populair bij fashionista’s over de hele wereld. Eden Shoes is één van de meest trendy schoenmerken ter wereld.

Heel plezierig daarbij is dat de schoenen van Eden Shoes ook nog eens goed betaalbaar zijn. Iedereen kan zich deze schoenen veroorloven.

Hoewel Eden Shoes ook een heel beperkt assortiment herenschoenen heeft richt het schoenmerk uit Frankrijk zich vooral op actieve, elegante en modebewuste vrouwen. Ze doen dat met mooie schoenen van prima kwaliteit. Ze maken alle soorten schoenen, maar hoge hakken kom je bij Eden schoenen veel tegen. En ook sleehakken, kurkzolen, riempjes en glossy leer zijn terug te vinden bij veel Eden schoenen.

Eden Shoes is een merk dat schoonheid en kwaliteit biedt. Alle Eden schoenen zijn voorzien van mooie details en perfect afgewerkt.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Eden Shoes voor deze mooie schoenen en laarzen tegen een lage prijs.


Onderwerpen:
Eden schoenen, Eden Shoes schoenen, Eden laarzen.