De naam zegt genoeg, El Naturalista schoenen zijn schoenen op natuurlijke basis. Het zijn stuk voor stuk prachtige schoenen die afkomstig zijn uit Rioja, de Spaanse streek die bekent is om zijn wijn en schoenen.

El Naturalista schoenen en laarzen komen op een milieuvriendelijke wijze tot stand, en laten je één voelen met de natuur.

Alles aan El Naturalista (El Natura Lista) schoenen is natuurvriendelijk. Van de dozen van gerecycled karton waarin ze verkocht worden tot aan het op een milieuvriendelijke manier kleuren van het leer tot aan het natuurlijk rubber van de zool, waarop een op de natuur gebaseerde print is aangebracht.

Maar El Naturalista schoenen zijn ook gewoon heel mooi, kijk maar eens in het overzicht van El Naturalista schoenen en hun prijs.

El Naturalista levert het bewijs dat je met veel respect voor de natuur toch mooie, modieuze en degelijke schoenen en laarzen kunt maken. En El Naturalista zijn heerlijk om te dragen. Bij het design wordt veel aandacht aan pasvorm en comfort besteed.

Kijk voor het totale aanbod aan El Naturalista schoenen in Nederland bij de hier boven genoemde aanbiedingen van de schoenen en laarzen van dit milieuvriendelijke schoenenmerk.

Foto: El Naturalista

Onderwerpen:
El Naturalista schoenen, natuurvriendelijk geproduceerde schoenen, El Natura Lista.