Ellesse is een hip sportmerk dat ook schoenen in het assortiment heeft. Het gaat daarbij natuurlijk om sportieve schoenen. Het gaat bij Ellesse schoenen vooral om heel mooie sneakers, maar ook om snowboots, bootschoenen en dessertboots.

Kijk hier voor aanbiedingen van Ellesse schoenen

Onderstaande winkels bieden online een prachtig assortiment Ellesse sneakers tegen een lage prijs.
 

Trendy en niet bang voor kleur

De kleding van Ellesse staat vooral bekend om zijn hippe felle kleuren. Een deel van de Ellesse sneakers is dan ook bont gekleurd, maar er zijn ook minder opvallende Ellesse schoenen.

Ellesse is een apart merk sportkleding en schoenen. Hun artikelen zijn hip en trendy, en de ontwerpen zijn bijzonder innovatief en vernieuwend. Maar er komen ook overduidelijk retro kenmerken in de kleding en schoenen voor.

Restart onder Britse vlag

Van oorsprong is Ellesse een Italiaans sportmerk, maar tegenwoordig, van een paar jaar weggeweest te zijn, is Ellesse in Britse handen. De overname gaat gepaard met veel ambitie. Elesse brengt in een hoog tempo nieuwe modellen op de markt en laat dit niet in stilte voorbij gaan. In Nederland is Lieke van Lexmond het gezicht van Ellesse.

Deze ambitie en snelle groei gaan niet ten koste van de kwaliteit. De nieuwe eigenaren weten dat ze alleen door een hoge kwaliteit te leveren dezelfde geweldige reputatie kunnen krijgen als Ellesse in zijn gloriedagen had. Met name in de tenniswereld en op wintersportgebied was Ellesse vroeger een heel groot merk.

Hierboven vind je links naar aanbiedingen van Ellesse schoenen van de beste winkels voor deze trendy sneakers.

Foto’s: Ellesse

Onderwerpen:
Ellesse slippers, Ellesse sneakers, mode, Elesse schoenen.