Categorieën
Schoenmerken

Emma schoenen. Goede werkschoenen / veiligheidsschoenen

Emma is een fabrikant van veiligheidsschoenen. Kijk hier voor de beste winkels die deze goede werkschoenen voordelig verkopen.

Om veilig te klussen zijn werkschoenen / veiligheidsschoenen aan te raden. Werkschoenen beschermen je voeten tegen scherpe en vallende voorwerpen. Emma is een Nederlandse fabrikant die heel goede veiligheidsschoenen. Emma werkschoenen behoren tot de beste veiligheidsschoenen, en deze Limburgse fabrikant biedt veel keuze.

Kijk maar eens bij aanbiedingen van werkschoenen voor de beste winkels die deze veiligheidsschoenen verkopen. Echte veiligheidsschoenen koop je niet bij de normale schoenenwinkel maar bij specialisten op het gebied van veiligheidsschoenen en andere werkschoenen.

Of kijk bij de aanbiedingen van Emma schoenen

Informatie Emma werkschoenen

Emma schoenen worden ontworpen en geproduceerd in Brunssum in Limburg. Ruim driekwart eeuw geleden begon Emma als fabrikant van werkschoenen voor mijnwerkers. Maar tegenwoordig maken ze alle soorten veiligheidsschoenen.

Tegenwoordig zijn veiligheidsschoenen niet meer de zware lompe werkschoenen van vroeger. Emma veiligheidsschoenen bewijzen dat dit soort schoenen ook comfortabel kunnen zitten. Ook zien Emma werkschoenen er fraai en eigentijds uit.

Emma biedt een ruime keuze uit veiligheidsschoenen. Werkschoenen met stalen neuzen en zolen van staal of kevlar, en met veer runderleer van hoge kwaliteit.

Kijk bij het bovenstaande Beste Werkschoenen Kopen voor het volledige assortiment bij de beste winkels.


Onderwerpen:
Emma schoenen kopen, Emma werkschoenen winkel, Emma veiligheidsschoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *