Om veilig te klussen zijn goede werkschoenen / goede veiligheidsschoenen aan te raden. Goede werkschoenen beschermen je voeten tegen scherpe en vallende voorwerpen.

Emma is een Nederlandse fabrikant die heel goede veiligheidsschoenen maakt. Emma schoenen behoren tot de beste veiligheidsschoenen, en deze Limburgse fabrikant biedt veel keuze uit goede comfortabele werkschoenen die je voeten beschermen.

Kijk maar eens bij aanbiedingen van werkschoenen voor de beste winkels die Emma veiligheidsschoenen en andere Emma werkschoenen verkopen. Echte veiligheidsschoenen koop je niet bij de normale schoenenwinkel maar bij specialisten op het gebied van veiligheidsschoenen en andere werkschoenen. Dat geldt dus ook voor Emma schoenen.

Of kijk bij de aanbiedingen van Emma schoenen

Informatie Emma schoenen

Emma schoenen worden ontworpen en geproduceerd in Brunssum in Limburg. Ruim driekwart eeuw geleden begon Emma als fabrikant van werkschoenen voor mijnwerkers. Maar tegenwoordig maken ze alle soorten veiligheidsschoenen.

Tegenwoordig zijn veiligheidsschoenen niet meer de zware lompe werkschoenen van vroeger. Emma veiligheidsschoenen bewijzen dat dit soort schoenen ook comfortabel kunnen zitten. Ook zien Emma werkschoenen er fraai en eigentijds uit.

Emma biedt een ruime keuze uit veiligheidsschoenen. Werkschoenen met stalen neuzen en zolen van staal of kevlar, en met veer runderleer van hoge kwaliteit.

Kijk bij het bovenstaande Beste Werkschoenen Kopen voor het volledige assortiment bij de beste winkels, of kijk bij de aanbiedingen van Emma schoenen voor de beste werkschoenen en beste veiligheidschoenen van deze Limburgse schoenfabrikant.

Foto: Emma Safety Footwear


Onderwerpen:
Emma schoenen zijn veiligheidsschoenen en werkschoenen van hoge kwaliteit. Wil je Emma schoenen kopen? Hierboven vind je aanbiedingen van Emma werkschoenen en Emma veiligheidsschoenen en van andere goede werkschoenen en veiligheidsschoenen.