Enkellaarsjes zijn heerlijke damesschoenen die je altijd kunt dragen. Enkellaarsjes zijn hoger en droger dan een damesschoen, maar niet zo aanwezig en comfortabeler om te dragen dan een paar hoge laarzen.

Bovendien staat een paar mooie enkellaarsjes elegant en vrouwelijk. Vooral Italiaanse merken kunnen heel charmante dameslaarzen maken. Hier een overzicht van de beste merken dameslaarsjes.

Ben je op zoek naar voordelige enkellaarsjes van de beste kwaliteit? Kijk dan in het overzicht met aanbiedingen van enkellaarzen. Hier vind je de aanbiedingen van enkellaarsjes van alle merken bij alle belangrijke online schoenenwinkels.

Replay
Italianen zijn de wereldkampioen als het om het maken van elegante laarsjes aankomt. Neem bijvoorbeeld de enkellaarsjes van het bekende Italiaanse modemerk Replay. Replay maakt prachtige enkellaarzen voor dames en meisjes. Al deze enkellaarsjes zijn van de hoge kwaliteit die je van een merk als Replay mag verwachten. En gezien deze hoge kwaliteit zijn ze heel betaalbaar.

Lazamani
Ook elegant, kwalitatief uitstekend en heel betaalbaar zijn de enkellaarsjes van Lazamani. De Lazamani laarsjes zijn vaak origineler van design dan die van een merk als Replay. Het zijn fantasierijke maar heel draagbare enkellaarsjes.

Shabbies Amsterdam
Maar goede dameslaarsjes komen niet altijd uit Italiƫ. Neem bijvoorbeeld de enkellaarsjes van Shabbies Amsterdam. Shabbies is het label waaronder de bekende Nederlandse schoenontwerper Fred de la Bretoniere laarzen verkoopt die aan al zijn hoge eisen voldoen. Shabbies laarzen zijn de ultieme dameslaarzen volgens Fred de la Bretoniere, en dan kun je alleen maar te maken hebben met heel goede laarzen!

Monshoe
Evenals Shabbies is Monshoe een echte laarzenspecialist. Onder deze naam worden vrijwel alleen hoge en lage laarzen verkocht. Het specialisme komt tot uitdrukking in een hoge kwaliteit en mooie designs. Het grote verschil tussen Monshoe enkellaarsjes en Italiaanse enkellaarsjes is dat de Monshoe laarsjes veel stoerder zijn en minder vrouwelijk dan de Italiaanse enkellaarzen.

Via Vai
Via Vai heeft een heel brede collectie enkellaarsjes voor dames. Hoewel de designs heel gevarieerd zijn zien alle Via Vai enkellaarsjes er prachtig uit en is de kwaliteit erg hoog. Via Vai laarsjes zijn trendy, comfortabel en heel betaalbaar. De enkellaarzen op de foto bovenaan dit artikel zijn van Via Vai.

Meer topmerken enkellaarsjes

En zo zijn er nog veel meer goede merken enkellaarsjes voor dames. Merken als Hot Ice, Gabor, Bullboxer, SPM en Mjus.
Meer goede merken enkellaarsjes

Kijk voor aanbiedingen van deze en andere merken bij de aanbiedingen van enkellaarzen.


Onderwerpen:
Enkellaarzen dames, laarsjes, dameslaarsjes, enkellaarsjes.