Etnies schoenen zijn schoenen van zeer hoge kwaliteit. Etnies worden wel de best ontworpen schoenen ter wereld genoemd, maar over zo’n titel valt natuurlijk altijd te discussiëren. Maar hoe dan ook, Etnies is één van de belangrijkste producenten van modieuze sneakers en goede sportschoenen.

Etnies schoenen zijn er voor tal van sporten zoals skaten, surfen, snowboarden, BMX en Moto X, maar ook gewoon voor dagelijks gebruik op straat. Want de Etnies sneakers maken tegenwoordig verreweg het grootste deel van hun collectie uit.

Waar kun je online goedkoop Etnies schoenen kopen?

Kijk hieronder voor aanbiedingen van Etnies schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels in Nederland en België. Deze winkels bieden, vaak met korting, een breed assortiment Etnies schoenen.


Mooie comfortabele sneakers van hoge kwaliteit

Van Etnies schoenen heb je heel lang plezier, ze zitten bijzonder comfortabel, hebben stijl en ze kunnen heel wat hebben.

Etnies brengt de vereiste hoge kwaliteit van hun skateschoenen naar de Etnies sneakers en de andere streetwear van dit sportieve merk. Er zijn Etnies schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Populaire series Etnies schoenen zin de modellen Marana, Scout, Jameson en Fader. De keuze uit verschillende uitvoeringen, prints en kleuren is erg groot.

Kijk maar eens bij de bovenstaande aanbiedingen van Etnies schoenen wat dit merk allemaal te bieden heeft.

Informatie Etnies schoenen

Het Amerikaanse Etnies is een modemerk dat sportieve kleding en schoenen maakt. Het bestaat sinds 1986. Het label werd vooral beroemd dankzij de Etnies Natas, de allereerste professionele skateboard schoenen. Etnies was aanvankelijk een merk dat schoenen voor skateboarders maakt. Later ging men ook schoenen maken voor snowboarders, surfers, motorcrossers en BMX’ers en werd er steeds meer kleding en modeaccessoires aan het assortiment toegevoegd zoals jassen, broeken, sweaters, shirts, hoeden, petten en tassen.

Etnies is in Frankrijk begonnen onder de naam Etnics, een verwijzing naar de skateboard subcultuur. Later verhuisde het merk als Etnies naar Lake Forest (Californië).

Etnies maakt sportschoenen, sneakers, gympen en andere schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het assortiment bestaat tegenwoordig voornamelijk uit Etnies sneakers.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Etnies schoenen voor alle Etnies sneakers en hun laagste prijs.

Foto’s: Etnies

Onderwerpen:
Etnies sneakers, Etnies schoenen, skaters, Etnies skateschoenen,