Even & Odd is een fabrikant van casual vrijetijdskleding die er vaak heel elegant uitziet. Dat geldt ook voor Even & Odd schoenen.

Even & Odd maakt schoenen en laarzen voor dames en heren die vaak bij de eigenwijze merknaam passen. Even and Odd is het Engels voor Even en Oneven. De naam geeft aan dat dit schoenmerk tegenstellingen niet uit de weg gaat.

Het is dan ook lastig om één stijl aan te geven. Het ene paar Even & Odd schoenen kan een heel andere stijl en uitstraling hebben dan een ander paar Even & Odd schoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Even & Odd schoenen

Even & Odd (officieel geschreven als even&odd) is vooral bekend om zijn jurken, maar ook de schoenen en laarzen van dit modemerk mogen er zijn. Deze zien er goed uit, zitten comfortabel en zijn heel betaalbaar.

Informatie Even&Odd

Even & Odd is een Duits modemerk uit Berlijn. Het merk heeft dezelfde eigenaar als Zalando. Even & Odd maakt alle soorten damesschoenen en herenschoenen, bijvoorbeeld laarzen, pumps, snowboots, sneakers, instappers, regenlaarzen, sandalen en veel meer soorten schoenen.

Even & Odd schoenen zijn vooral bedoeld voor jongedames. Meiden en jonge vrouwen die graag een bijzondere uitstraling hebben en die het leuk vinden om hun kledingstijl te mixen.  Daar passen aparte en originele schoenen bij. Veel Even & Odd schoenen hebben hoge hakken en een vrouwelijke uitsraling. Details als steentjes, studs en strikjes worden niet geschuwd.

Met Even & Odd schoenen loop je er nooit als een grijze muis bij. Met Even&Odd schoenen kun je zelfs van een saaie outfit iets spectaculairs maken.

Foto: Even & Odd