Fabienne Chapot is een Nederlands modemerk met het hoofdkantoor in Amsterdam. De eigenaresse en naamgeefster van het merk maakt kleding, tassen, schoenen en andere mode die gekenmerkt wordt door veel kleur en speelse prints.

Fabienne Capot schoenen goedkoop online

Fabienne Chapot schoenen zijn er voor dames en meisjes. De collectie bestaat vooral uit sneakers, pumps, loafers en laarsjes. Kijk hieronder bij voor de leukste Fabienne Chapot schoenen tegen een aantrekkelijke prijs. Je vindt er ook andere Fabienne Chapot mode tegen een lage online prijs.

Informatie Fabienne Chapot

“Fun with a little edge” is het kenmerk van Fabienne Chapot schoenen. Het merk is opgericht door de jonge ontwerpster met die naam. Fabienne Chapot begon haar carrière bij een reclamebureau, maar haar hart lag bij de mode. In 2006 reist ze op 25 jarige leeftijd naar Bali waar ze inspiratie vindt voor het ontwerpen van een hartentas waarmee ze haar naam in de mode zou vestigen.

Deze tas was het begin van het modemerk Fab. In eerste instantie worden onder deze naam tassen,  portemonnees en leren accessoires uitgebracht, en later volgen de eerste Fab schoenen.

In 2016 wordt Fab omgedoopt naar Fabienne Chapot en wordt er veel meer mode aan de collectie toegevoegd. Niet alleen maar schoenen, tassen en andere lederwaren, maar ook kleding, sieraden en zelfs serviezen.

Kijk bij de eerder genoemde winkels voor nog veel meer voorbeelden van Fabienne Chapot schoenen en andere Fabienne Chapot mode.
 
Foto’s: Fabienne Chapot
Onderwerpen:
Fabienne Chapot schoenen kopen, Fab schoenen, Fabienne Chapot sneakers dames, Fabienne Chapot damesschoenen.