Fabrik schoenen zijn hippe Italiaanse schoenen en laarzen voor dames. Officieel heet het merk Fabrik +39, waarbij het nummer 39 staat voor de telefoon-landcode van Italië.

De Fabrik +39 collectie bestaat vooral uit booties, waaronder veel booties in biker- en western-stijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van metalen omslagen, studs, gespen en prints. Deze versieringen worden altijd met de hand aangebracht.

Door al deze details hebben Fabrik schoenen en laarzen een stoere uitstraling. Het zijn mooie stoere damesschoenen en damesboots van goede kwaliteit. Gezien hun kwaliteit en uitstraling zijn Fabrik +39 schoenen en laarzen best voordelig. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Fabrik schoenen.

Fabrik schoenen worden gemaakt door de schoenfabrikant Adanti uit het zuiden van Italië. Adanti is een gerenommeerde Italiaanse schoenmaker.Hun Fabrik +39 schoenen en laarzen zijn vaak eigenzinnig vormgegeven.

Let op!

Fabrik schoenen en laarzen worden niet meer onder die naam verkocht. Kijk bij onderstaande andere merken van fabrikant Adanti voor vergelijkbare schoenen en laarzen.