Officieel heet het merk Fabulous Fabs, maar in de praktijk spreekt men vooral voor Fabs schoenen en laarzen. Zelfs de fabrikant (het Nederlandse Hengst Footwear) spreekt over Fabs laarzen en schoenen.

De stijl van Fabs schoenen en laarzen is elegant, super-vrouwelijk en stijlvol, maar de Fabulous Fabs damesschoenen en dameslaarzen zijn ook heel comfortabel.

Aanbiedingen Fabs laarzen en Fabs schoenen

Hoewel Fabulous Fabs alle soorten damesschoenen maakt is het merk vooral bekend om zijn laarzen. Alle soorten dameslaarzen, van enkellaarsjes tot hoge overknee laarzen worden door Fabulous Fabs gemaakt. En de keuze aan laarzen en schoenen is groot. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Fabs schoenen en laarzen bij de belangrijkste schoenenwinkels.

Trendy dameslaarzen en damesschoenen

Fabrikant Hengst bestaat al sinds 1901, maar de merknaam Fabulous Fabs wordt pas sinds 1999 gebruikt. Onder deze naam worden elegante trendy damesschoenen en dameslaarzen verkocht. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Niet verwonderlijk want de stijl en uitstraling van Fabs laarzen en schoenen zijn van internationale klasse.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen maar eens naar de Fabulous Fabs schoenen en laarzen bij de belangrijkste online schoenenwinkels van Nederland die Fabs schoenen verkopen zoals Schuurman Schoenen, Nelson, Spartoo en meer goede winkels.

Op deze pagina zie je enkele foto’s van Fabulous Fabs laarzen en laarsjes uit de collectie herfst / winter.

Foto’s: Fabulous Fabs