Maak kennis met vijf van de belangrijkste fashion bloggers van Nederland en maak kennis met de schoenen die ze dragen.

Als één van de belangrijkste schoenenwinkels van ons land werkt Sooco nauw samen met de meest vooraanstaande fashion bloggers van Nederland. Deze mode bloggers constateren niet alleen welke schoenen helemaal trendy zijn op dit moment, maar ze dragen ook bij aan het tot stand komen van deze trends.

Daarom is het interessant en leuk om te weten welke schoenen deze dames (want het zijn allemaal vrouwen) zelf dragen. Maak kennis met vijf vooraanstaande Nederlandse fashionblogsters en het antwoord op de vraag welke schoenen dragen de fashionbloggers.

In het gelinkte artikel vind je alle informatie over de fashion bloggers en hun schoenen, hieronder een kleine introductie:

Roos Notes: Een Amsterdamse van 20 lentes. En toch al 5 jaar aan het fashion bloggen. Laarsjeslover.

Two Articals: Internationaal actief met een Engelstalige blog. Maar ze heet “gewoon” Daniella den Daas. Op schoenengebied veelzijdig, van sneakers tot pumps. Sportief en vrouwelijk. Wij zijn fan!

Eve Oaks: Maar op haar ID staat Eva Velt. Een stoere studente van de Universiteit Twente op bikerboots. Eve/Eva is rock ’n roll. Gelukkig mogen we van meerdere fashion blogsters fan zijn.

Beauty by Denies: En de Brabantse Denise van Kalmthout is zelf ook een schoonheid. Een fultime fashion blogster die over meer schrijft dan fashion alleen. Fan van Tango schoenen, die overigens ook uit Brabant komen.

Silkeblogs: Zeiden we Nederlandse bloggers? Foutje! Silke komt uit Antwerpen. Maar we pikken haar graag in. Silke is stoer en heeft smaak. En ze is veelzijdig. Pumps, sneakers, boots. We love Silke!

Maak via het bovengenoemde artikel kennis met deze vijf top fashion bloggers en de schoenen die ze dragen.

Foto: Denies op Tango schoenen (Sooco)