Fifth House schoenen.

Fifth House is al weer het vijfde label van NP Fashion, het modemerk van Nikkie Plessen. De eerste Fifth House schoenen en laarzen die onder dit label zijn uitgebracht zijn veelbelovend voor de toekomst.

Hier kun je Fifth House schoenen en laarzen kopen

Fifth House is een een heel jong merk. Daarom heeft de laatste baby van Nikkie Plessen nog niet zo’n groot distributie-netwerk. Voor Fifth House schoenen, kleding en andere Fifth House mode kun je terecht bij onderstaande online winkels:

Informatie Fifth House schoenen en mode

Nikkie Plessen maakte naam als actrice in onder andere de soaps GTST en Onderweg naar Morgen, als presentatrice bij MTV, TMF en RTL5 en als lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Maar Nikkie Plessen is als oprichtster, eigenaresse en naamgeefster van NP Fashion ook de vrouw achter de modemerken Nikkie, Nik&Nik (kindermode), NIKKIE Sports (sport) en Selected by Kate Moss. Met Fifth House heeft ze nu al haar vijfde modemerk in de markt gezet.

Niemand minder dan Doutzen Kroes is het gezicht van Fifth House. Onder het merk Fifth House worden zowel schoenen als damesmode op de markt gebracht. De stijl is tijdloos op een modern klassieke manier.

Het aanbod aan Fifth House schoenen is op het moment dat we dit schrijven nog beperkt. Het merk moet nog groeien. Maar de klassieke maar smaakvolle witte sneaker en de eenvoudig vormgegeven maar toch stijlvolle zwarte enkellaarsjes waarmee Nikkie Plessen de schoenenlijn van haar nieuwe label laat debuteren zijn veelbelovend.

Kijk bij de bovenstaande online verkoopadressen om het aanbod van Fifth House schoenen en mode (en hun prijzen) te bekijken.

Foto’s: Fifth House

Onderwerpen:
Fifth House schoenen, Fifth House laarzen, Nikkie Plessen, Fifth House mode.