Flip Flop is een vernieuwend merk schoenen dat eind jaren 90 de eerste teenslippers op de markt bracht. Dankzij deze slippers werd Flip Flop zo beroemd dat teenslippers in vele talen nog steeds flipflops worden genoemd.

Flip Flop maakt nog steeds vele verschillende teenslippers voor zowel dames als heren, maar daarnaast brengen ze ook andere schoenen uit zoals sandalen, ballerina’s, sleehak-schoenen, mocassins en zelfs enkellaarsjes.

De teenslippers van Flip Flop (officieel geschreven als flip*flop) zien er niet alleen fris, vrolijk en kleurig uit, het zijn ook slippers van goede kwaliteit. Streetwear en beachwear die lang mee kan gaan.

Helaas zijn deze originele teenslippers nog nauwelijks in Nederland verkrijgbaar. Gelukkig zijn er wel op Nederland gerichte webshops die volop Flip*Flop schoenen in de aanbieding hebben. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Flip Flop schoenen voor het online aanbod in Nederland.

Daarnaast zijn er tegenwoordig veel andere schoenenmerken die goede teenslippers (flip flops) maken.

Informatie Flip*Flop slippers

Het label Flip*Flop is in 1997 opgericht, en maakte een verpletterende entree toen ze met hun vernieuwende teenslippers op de markt kwamen. Binnen enkele jaren waren de teenslippers al niet meer weg te denken op het strand en bij het zwembad. Flip Flop brengt nog steeds nieuwe versies uit van hun teenslippers. Mooie strandschoenen waarbij de originele Flip Flops altijd als basis dienen.

De flipflops zijn waterproof, sterk. Geschikt om te dragen in strand en in de zee, in het zwembad, maar ook bij een tuinfeest of als je over de boulevard slentert. En natuurlijk kun je ze ook gewoon in huis en in de tuin dragen. De 16 millimeter dikke zool van de originele FlipFlop teenslippers zorgt voor draagcomfort, ook op een harde ondergrond.

Ook de andere modellen Flip Flop schoenen bieden kwaliteit, draagcomfort en een mooi hip uiterlijk. Of je nu sandalen hebt, ballerina┬┤s of enkellaarsjes.

Helaas zijn FlipFlop slippers tegenwoordig heel lastig verkrijgbaar in Nederland en Belgi├ź, maar bij de boven vermelde online schoenenwinkels vind je deze Flip*Flop schoenen volop.

Onderwerpen:
FlipFlop teenslipers, Flip flop slippers in Nederland kopen, flipflips, flip*flop schoenen.