Teenslippers worden ook vaak flip flops genoemd. In bijvoorbeeld het Engels en het Duits hanteert men zelfs de term flip flops of flip flops als men teenslippers bedoeld.

Deze benaming komt door het merk Flip*Flop dat eind jaren 90 van de vorige eeuw de eerste teenslippers op de markt bracht.

Met groot succes want de Flip Flop teenslippers werden wereldberoemd, en hun merknaam Flip Flop is nu synoniem voor teenslippers.

Kijk bij Flip Flop voor meer informatie over dit merk schoenen en aanbiedingen van de originele flip flops.

Flip*Flop is nog steeds één van de belangrijkste fabrikanten van teenslippers, maar niet meer de meest populaire. Vele andere merken maken nu ook teenslippers en er zijn zelfs merken die gespecialiseerd zijn in deze flip flops. Voorbeelden van deze merken zijn Havaianas en Ipanema, beiden uit Brazilië. De flip flops van deze Braziliaanse merken schoenen zijn prachtig vormgegeven en van hoge kwaliteit.

Ook outdoor- en sportmerken als Reef, Adidas, O’Neill en Brunotti maken prachtige flip flops van hoge kwaliteit. Mooie teenslippers voor vrouwen, mannen en kinderen.

Kijk bij de beste merken teenslippers voor meer informatie en aanbiedingen van deze goede flip flops. Of kijk bij de aanbiedingen van slippers voor goedkope slippers voor dames, heren en kinderen bij de beste online schoenenwinkels van Nederland.

Zie ook: Slippers tips