Lauren Verster is het gezicht van de Floris van Bommel damesschoenen. Damesschoenen worden steeds belangrijker voor het schoenmerk Floris van Bommel, en de keuze aan Floris van Bommel damesschoenen wordt steeds groter. Laarsjes, sneakers, pumps, nette veterschoenen, het Nederlandse merk schoenen biedt het allemaal.

Bij de naam Van Bommel denkt bijna iedereen meteen aan herenschoenen, maar onder hun tweede label Floris van Bommel verkopen ze steeds meer laarzen en schoenen voor dames. Kijk maar eens naar de collectie Floris van Bommel damesschoenen wat er in Nederland allemaal aan Floris van Bommel schoenen en laarzen voor dames te koop is.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van Floris van Bommel schoenen wat er bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland allemaal voordelig te koop is aan Floris van Bommel schoenen voor dames en heren.

De Floris van Bommel damesschoenen zijn modieus en vooral origineel. Leer in een combinatie van verschillende kleuren kenmerken veel damesschoenen van dit merk. Dit geeft de schoenen en laarzen een retro tintje.

Lauren Verster gezicht van Floris van Bommel schoenen voor dames

De Floris van Bommel damesschoenen worden aangeprezen met Lauren Verster als gezicht van het merk. Ze is programmamaakster en presentatrice. Presentatiewerk deed Verster voor Veronica, AVRO, TROS, MTV, Nickelodeon, The Box en de VARA. Ook was ze actief als nieuwsverslaggeefster en schreef ze een boek.

Haar dynamische, stoere, pittige maar ook vrouwelijke uitstraling past uitstekend bij de stijl van de Floris van Bommel schoenen voor dames.

Hieronder vind je een deel van het steeds meer groeide aanbod aan Floris van Bommel schoenen voor dames.

Kijk bij eerder genoemde aanbiedingen voor al deze mooie damesschoenen en dameslaarzen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Floris van Bommel dames, damesschoenen, dameslaarzen.