Van Bommel is een merk schoenen dat bekend staat om zijn stijlvolle herenschoenen van hoge kwaliteit. Mooi, maar best wel klassiek.

Veel minder behoudend zijn de schoenen die onder het label Floris van Bommel worden verkocht. Dezelfde hoge kwaliteit, maar veel modernere en vernieuwende schoenen. Floris van Bommel schoenen zijn herenschoenen voor de moderne man.

En voor de moderne vrouw, want Floris van Bommel maakt ook damesschoenen. Weliswaar hebben dames bij Floris van Bommel schoenen minder keuze, maar de damescollectie is net zo de moeite waard en even goed van kwaliteit.

Hier koop je voordelig online Floris van Bommel schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Floris van Bommel schoenen van onderstaande winkels wat voor prachtige schoenen er onder dit Nederlandse schoenlabel verkocht worden. Het ene model is nog mooier dan de andere. Schoenen waarvan je hebberig wordt.

Bovenstaande winkels bieden het beste assortiment Floris van Bommel schoenen tegen de laagste prijzen online aan.

Netjes, mooi en opvallend

Nette veterschoenen, maar ook coole sneakers, modieuze zakelijke schoenen, zomerse instappers en stoere enkellaarzen. Je kijkt je ogen uit bij het assortiment Floris van Bommel schoenen.

Informatie Floris van Bommel schoenen

Het merk Floris van Bommel wordt door de gelijknamige telg uit het Van Bommel schoenengeslacht geleidt. (Floris is van de negende generatie Van Bommel directeuren) Het was echter zijn vader die Рspeciaal voor hem Р het merk opzette. Dat was in 1996. Pas drie jaar later mocht Floris van Bommel zich met zijn eigen schoenmerk gaan bemoeien.

De laatste jaren is het concern ook begonnen met Floris van Bommel schoenen voor dames. Het aantal damesschoenen van dit merk neemt steeds meer toe. Floris van Bommel maakt onder andere enkellaarsjes, sneakers en zelfs pumps en sandalen voor dames.

Kijk voor alle Floris van Bommel schoenen tegen een lage prijs bij de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels voor Floris van Bommel schoenen.

Zie ook


Onderwerpen:
Floris van Bommel schoenen, nette casual schoenen, moderne zakelijke schoenen.