Aan de naam hoor je het al een beetje, Fluchos schoenen zijn Spaanse schoenen. Zoals zoveel Spaanse schoenen (en wijnen) komen Fluchos schoenen uit de provincie Rioja.

Het produceren van Fluchos schoenen gebeurt ambachtelijk met veel vakmanschap. De kwaliteit zie je af aan de Fluchos schoenen.

Ondanks de ambachtelijke productie in kleine hoeveelheden brengt Fluchos veel verschillende modellen en soorten schoenen in Nederland op de markt. Fluchos maakt onder andere hoge en lage laarzen, mocassins, bootschoenen, nette herenschoenen, pumps, sneakers, ballerina’s en derby’s op de markt.

Fluchos schoenen goedkoop in Nederland kopen

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Fluchos schoenen van de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels. De beste winkels om goedkoop online Fluchos schoenen te kopen vind je hier onder.

Vooral de nette Fluchos herenschoenen zijn erg geliefd in Nederland, maar kijk ook eens naar de andere modellen schoenen voor heren en dames van dit merk.

Informatie Fluchos schoenen

Het schoenmerk Fluchos bestaat sinds 1962. Aanvankelijk maakte men uitsluitend nette herenschoenen die met de hand worden gemaakt volgens een ambachtelijke werkwijze. Door het succes van deze Fluchos herenschoenen besloot men ook meer sportieve schoenen en Fluchos damesschoenen op de markt te gaan brengen.

De Fluchos schoenen zien er mooi en netjes uit en worden geroemd om hun geweldig goede loopcomfort. De schoenen worden uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerd van milieuvriendelijke materialen.

Fluchos schoenen heren

Nog steeds bestaat het overgrote deel van de Flichos schoenencollectie uit herenschoenen. En nog steeds zijn de nette leren veterschoenen daarbij de meest verkochte Fluchos schoenen. Maar het aanbod aan Fluchos schoenen voor heren is veel groter. Met stijlvolle instappers, prachtige herenlaarsjes en geklede leren sneakers en leren sandalen. Al deze Fluchos schoenen zijn heel stijlvol. Prachtige leren schoenen voor heren met smaak.

Fluchos schoenen dames

Het aanbod aan Fluchos damesschoenen is een stuk kleiner, maar wel degelijk aanwezig. Ook in dit geval betreft het voornamelijk nette leren schoenen. Prachtige leren damesschoenen die een zakenvrouw onder haar kostuum kan dragen, maar ook meer casual slippers , ballerina’s en sandalen.
Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor Fluchos schoenen om al deze Fluchos herenschoenen en Fluchos damesschoenen tegen een lage prijs te kopen.

Zie ook: Meer mooie leren schoenen

Foto: Fluchos
Onderwerpen:
Fluchos schoenen heren, nette herenschoenen zakenman, Fluchos mannenschoenen, leren schoenen.