Hou je van opvallende en opmerkelijke schoenen? Kijk dan eens naar de fluffy slippers en fluffy sandalen van UGG. Deze superzachte pluizige zomerschoenen zijn er voor dames en meisjes. Maak hier kennis met deze opmerkelijke en unieke schoenen voor de zomer.

Waar kun je onderstaande fluffy UGG’s goedkoop kopen?

Kijk bij de aanbiedingen van UGG schoenen bij welke winkels je de fluffy sandalen en fluffy slippers goedkoop kunt kopen.

UGG Laalaa

Neem bijvoorbeeld de UGG Laalaa, een opmerkelijke fluffy teenslipper voor dames en grotere meisjes. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 30 t/m 42 in een groot aantal kleuren. De basis van deze opmerkelijke slipper is de standaard UGG teenslipper, maar de fluffy hielband geven deze UGG teenslippers een heel andere uitstraling.

Deze fluffy hielband is gemaakt van schapenvacht. Het blijven immers Uggs! Deze fluffies kun je overigens altijd verwijderen zodat je deze schoenen ook als gewone teenslippers kunt gebruiken.

UGG Poppy

Een andere fluffy teenslipper van UGG is de Poppy. Bij de UGG Poppy bevindt zich een fluffy bal aan de voorzijde van de UGG teenslippers. Dit model is geïnspireerd op een klaproos en voorzien van een pluizige pompoen van schaapswol die is aangebracht op een lakleren bloem.

De UGG Poppy slippers staan geweldig bij zomerse kleding zoas een afgeknipte jeans, een zomerrok of badpak.

UGG Holly

Helemaal fluffy is de UGG Holly. Deze pluizige sheepskin sandaal wordt gekenmerkt door zijn fluffy voorband. Het dempende voetbed van deze fluffy sandalen bestaat uit drie lagen schuim en geeft een hoog draagcomfort, door het lage gewicht lijkt het alsof je op blote voeten loopt.

Kijk voor al deze fluffy sandalen en fluffy slippers bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van UGG schoenen.

Zie ook: Alle aanbiedingen en tips slippers
Foto’s: UGG Australia


Onderwerpen:
Fluffy sandalen, fluffy slippers, ugg sandalen met schapenvacht, ugg slippers schapenwol.