Fluwelen schoenen en laarzen. Dat klinkt erg exclusief. Maar toch zijn er meer laarzen en schoenen van fluweel dan je zou verwachten. En de prijzen van fluwelen schoenen en fluwelen laarzen vallen ook behoorlijk mee.

De fluwelen schoenen van alle topmerken tegen aantrekkelijke prijzen

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van fluwelen schoenen en laarzen voor het aanbod aan schoenen van fluweel.

Fluwelen sneakers, laarsjes en andere fluwelen schoenen

Fluwelen schoenen (velvet shoes) zijn er in een grote diversiteit. Je hebt schoenen van fluweel voor dames en heren, en als sneakers, laarsjes, pumps, instappers en in andere modellen schoenen.

Populair zijn onder andere de fluwelen laarsjes van La Strada, Gabor, Tamaris en Mjus, de fluwelen sneakers van Floris van Bommel, Hassia en Kennel en Schmenger, de fluwelen pantoffels van Fischer en de fluwelen instappers van Sioux, Alma en Pena en de hoge fluwelen laarzen van Alba Chiara. Er is dus een grote diversiteit aan schoenen van fluweel. Veel modieuze merken maken ze.

De comeback van fluwelen schoenen

Hoewel velvet schoenen en laarzen al lange tijd te koop zijn, zijn dit soort schoenen pas sinds enkele jaren weer in zo’n grote variĆ«teit te koop. Dat jaar maakte de fluwelen schoen zijn comeback in de mode.  Overigens was dat niet alleen op het gebied van schoenen en laarzen, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van jassen, tassen en andere mode.

Luxe materiaal

Fluweel is een materiaal met een luxe uitstraling. Je ziet fluwelen schoenen dan ook veel op feestjes. Maar er zijn ook opvallend veel fluwelen sneakers, instappers en andere casual schoenen van fluweel. Dit materiaal is naast mooi dan ook erg aangenaam om te dragen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor de fluwelen schoenen van alle topmerken tegen aantrekkelijke prijzen.

Productselectie: Topshoe