Footprints schoenen worden gemaakt door de bekende Duitse schoenfabrikant Birkenstock. Dat betekent dat ook deze schoenen zeer comfortabel zitten en gezond zijn voor je voeten en lichaam.

Maar terwijl Birkenstock zich op de slippers en sandalen richt, ligt de nadruk bij Footprints op dichte schoenen. Footprints schoenen zijn lichtgewicht, casual en nette schoenen voor heren en dames.

Let op! Birkensock verkoopt deze schoenen tegenwoordig onder eigen naam. Kijk bij de aanbiedingen van Birkenstock schoenen voor deze schoenen .

Het beroemde en veel geprezen Birkenstock voetbed is ook bij Footprints schoenen aanwezig. En ook de kwaliteit is vergelijkbaar met die van de schoenen van het moederbedrijf. Dit maakt dat Footprints schoenen comfortabel zitten, ook tijdens lange wandeling, en heel lang mee kunnen gaan.

De Footprints schoenen worden grotendeels met de hand in Duitsland geproduceerd. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit waaronder veel leer. De schoenen met een uitneembaar en wasbaar voetbed van kurk-latex zijn met veel precisie met de hand gemaakt.

Footprints schoenen voor heren en dames zijn ruwweg in drie categorieen onder te verdelen. Casual schoenen (veelal sneakers), nette schoenen (met een meer traditionele vormgeving) en lichtgewicht schoenen. Footprints richt zich hierbij voor een groot deel op twee heel verschillende doelgroepen, namelijk vakantiegangers en zakelijke gebruikers. Kan het verder uiteen liggen?

Voor wie comfortabele schoenen zoekt, of dat nu voor zakelijk of thuisgebruik is, is Footprints een goed merk schoenen.