Fornarina is een Italiaans modemerk dat trendy kleding, schoenen en accessoires maakt voor de modebewuste vrouw. Fornarina mode is heel vrouwelijke mode. Dat geldt ook voor de schoenen en laarzen van Fornarina. Hun Fornarina schoenen en Fornarina laarzen zijn speels en vrouwelijk.

Fornarina is een echt Italiaans schoenmerk. Dat staat garant voor hoge kwaliteit en een passievol design. Fornarina schoenen zitten bovendien heerlijk. Dat geldt voor de pumps, de schoenen met hoge haken, de laarzen, de enkellaarsjes, ballerina’s en de sandalen van Fornarina.

 

Informatie Fornarina

Fornarina is een modemerk dat terug gaat tot 1947, de jaren waarin Italiƫ weer uit de puinhopen van de tweede Wereldoorlog werd opgebouwd. Naast schoenen ontwerpt men alle mogelijke dameskleding en accessoires. Naast shirts, broeken, rokken, truien, riemen en tassen maakt Fornarina ook badmode en lingerie.

Ook alle Fornarina mode en mode accessoires voor dames kun je vinden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Fornarina schoenen en laarzen

Ook op het gebied van schoenen en laarzen heeft Fornarina een uitgebreid aanbod voor dames. Met hoge laarzen en lage laarzen, pumps, sneakers, sandalen, slippers, instappers. Eigenlijk kun je voor alle soorten damesschoenen en dameslaarzen bij Fornarina terecht.
Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor het volledige aanbod aan Fornarina schoenen en Fornarina laarzen in Nederland.
Foto’s: Fornarina Milano