Francesco Benigno is één van de beste Italiaanse merken herenschoenen. En om dat te kunnen bereiken moet je veel kwaliteit in huis hebben. Francesco Benigno schoenen hebben dat dan ook. Francesco Benigno schoenen worden met de hand gemaakt van de beste leersoorten door echte ambachtelijke vaklieden.

Francesco Benigno schoenen zijn bijzonder stijlvolle leren herenschoenen. Ze staan bekend om hun mooie stijlvolle kleuren die verkregen wordt via de Alba-kleurtechniek. Alba is het Italiaans voor zonsopkomst en dat is een heel toepasselijke naam voor de warme kleuren die Francesco Benigno schoenen kenmerkt.

Waar kun je Francesco Benigno schoenen kopen?

De onderstaande online schoenenwinkels bieden een interessante collectie Francesco Benigno schoenen

Het schoenenmerk is al in 1926 opgericht en daarmee één van de oudse schoenenmerken van Italië. De oprichters waren de broers Francis en Louise Benigno. Al vanaf het begin leverde de schoenenfabriek ambachtelijk gemaakte herenschoenen van hoge kwaliteit af. Hoewel Francesco Benigno door de jaren heen zeker met zijn tijd is meegegaan zijn de schoenen altijd van hoge kwaliteit gebleven, en bleef ook het ambachtelijke vakwerk van toepassing op alle Francesco Benigno schoenen.

Iedere schoen die door dit merk gemaakt wordt heeft een productiecyclus van twee dagen. Ze worden in eerste instantie gemaakt van ongekleurd kalfsleer, vervolgens worden de schoenen met de hand gekleurd met 3 a 4 natuurlijke kleurstoffen.

Francesco Benigno schoenen zijn stijlvolle herenschoenen die bijzonder geschikt zijn voor zakelijk gebruik. De collectie bevat klassieke Italiaanse modellen maar ook wat modernere booties en veterschoenen. Ieder model is echter stijlvol te noemen en de kleuren van Francesco Benigno zijn altijd weer opmerkelijk te noemen.

Kijk voor de mooiste Francesco Benigno schoenen tegen scherpe prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer stijlvolle nette schoenen voor heren.

Foto’s: Francesco Benigno

Onderwerpen:
Francesco Benigno schoenen, heren, stijlvolle leren herenschoenen, Francesco Benigno sale.