Fratelli Rossetti schoenen zijn exclusieve Italiaanse schoenen en laarzen. Het motto van Fratelli Rossetti is ‘Masters hands’ en dat is niets teveel gezegd. Fratelli Rosetti laarzen en schoenen zijn van de allerbeste kwaliteit.

Fratelli Rossetti schoenen kopen

Wie Fratelli Rosetti schoenen zoekt tegen een betaalbare prijs kan het beste bij de aanbiedingen van Fratelli Rosetti schoenen kijken. Diverse grote online schoenenwinkel hebben een interessant assortiment Fratelli Rossetti schoenen en laarzen voor dames en heren.

Handgemaakte schoenen voor dames en heren

Iedere Fratelli Rossetti schoen is handwerk. Er zijn meer dan 100 handelingen nodig om deze schoenen en laarzen te maken, en deze gebeuren allemaal op een ambachtelijke manier. Bij Fratelli Rossetti zijn alleen echte vakmensen aan het werk.

De ontwerpers van Fratelli Rossetti werken continue aan het design van de schoenen en doen veel aan technische ontwikkeling. Dat is terug te vinden in de prachtige designs en in het geweldige draagcomfort van de Fratelli Rossetti schoenen en laarzen. Dit schoenenmerk is geen volger maar een merk dat de ontwikkeling van schoenen meebepaald.

Italiaans design

De schoenen worden gemaakt in het stadje Parabiago nabij de modestad Milaan. Het schoenenmerk Fratelli Rossetti is in 1953 opgericht door Renzo Rossetti die toen zijn sporen al had verdient als ontwerper en maker van sportschoenen.

Fratelli Rossetti maakt schoenen voor dames en heren. In Nederland zijn vooral de nette schoenen en de Fratelli Rossetti tassen populair. Naast booties, laarzen, pumps en instappers maakt het Italiaanse merk ook sneakers, sportschoenen en sandalen. Niet al deze Fratelli Rossetti zijn echter makkelijk in Nederland te koop.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om deze stijlvolle Fratelli Rossetti schoenen en Fratelli Rossetti laarzen voordelig aan te schaffen.
Foto’s: Fratelli Rossetti

Onderwerpen:
Fratelli Rossetti schoenen, Fratelli Rossetti laarzen, dames, heren.

Productselectie: Sarenza