Fred de la Bretoniere is een Nederlandse ontwerper van schoenen, laarzen en tassen. In 1971 richte hij een schoenenmerk onder eigen naam op. Het merk Fred de la Bretoniere  is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot internationaal schoenmerk. Fred de la Bretoniere schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit.

Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen zijn modieus en mooi, en kunnen vele jaren mee. Het schoeisel blijft jaren mooi, en op het gebied van de mode blijven ze ook vele jaren kloppen.

Hier koop je voordelig online Fred de la Bretoniere schoenen

Fred de la Bretoniere schoenen kom je regelmatig tegen bij de grote schoenenwinkels. Maar waar vind je het beste assortiment deze schoenen en laarzen tegen de beste prijzen? Hieronder hebben we de beste winkels om online Fred de la Bretoniere laarzen en schoenen te kopen. Bij deze online verkooppunten vind je de mooiste collectie tegen de laagste prijzen.

Hoge kwaliteit Fred de la Bretoniere schoenen

De duurzaamheid van Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen komt onder meer door het toepassen van dure materialen van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor zijn Fred de la Bretoniere schoenen niet goedkoop, maar dat merk je wel aan de hoge kwaliteit en de levensduur van de schoenen. Bovendien zitten de schoenen en laarzen heel aangenaam.

De uitstraling van Fred de la Bretoniere schoenen is luxe maar niet overdadig. Fred de la Bretoniere zelf zegt dat zijn schoenen je bij iedere stap beter laten voelen. Dat zijn grote woorden, maar feit is dat het wel schoenen zijn waar je blij van wordt.

Fred de la Bretoniere herenschoenen

De meeste schoenen van dit Nederlandse schoenmerk zijn damesschoenen. Fred de la Bretoniere herenschoenen zijn in de minderheid, maar dat neemt niet weg dat er ook heel mooie Fred de la Bretoniere schoenen voor heren zijn. Dit zijn mooie casual schoenen zoals slippers, suède veterschoenen, booties, instapschoenen en laarzen.

Fred de la Bretoniere damesschoenen

Het aanbod aan schoenen en laarzen voor dames is bij Fred de la Bretoniere enorm. Vrouwen kunnen voor ieder model schoen bij dit Nederlandse schoenmerk terecht, van pumps tot sneakers, van zomerse slippers tot warme winterlaarzen. Fred de la Bretoniere heeft damesschoenen van alle soorten modellen in het assortiment.

Kijk bij de aanbiedingen van bovenstaande winkels voor een overzicht van alle Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen en hun prijs (met korting).

Fred de la Bretoniere tassen

Naast de schoenen en laarzen zijn ook de Fred de la Bretoniere erg populair. De la Bretoniere heeft een grote naam opgebouwd als ontwerper van heel mooie maar ook functionele tassen. Ook deze tassen vind je bij bovenstaande winkels.

Shabbies Amsterdam laarzen

Onder de naam Shabbies Amsterdam verkoopt Fred de la Bretoniere ook nog eens een hele aparte lijn laarzen. Ook de laarzen van dit merk zijn van hoge kwaliteit.

In 2019 werden de merken Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam overgenomen door RNF B.V. en samengevoegd in FreSh B.V.