Fred Perry schoenen zijn sportieve schoenen uit Engeland. Het Britse schoenmerk maakt vooral sneakers, maar ook sportschoenen, ballerina’s en booties.

Fred Perry schoenen zijn stijlvol. De schoenen van het merk zijn herkenbaar aan een laurierkrans die meestal aan de zijkant te vinden is.

Hier kun je goedkoop Fred Perry schoenen kopen

Fred Perry sneakers en de andere schoenen van dit op en top Britse merk zijn stijlvol om te zien en van hoge kwaliteit, met veel draagcomfort. Kijk bij de winkels hier onder voor de aanbiedingen van Fred Perry schoenen.

Al deze winkels bieden een mooie collectie Fred Perry schoenen tegen interessante prijzen aan. Kijk vooral eens bij deze online schoenenwinkels als je mooie Fred Perry schoenen tegen een lage prijs zoekt.

Wie was Fred Perry?

Fred Perry was een Britse tennisspeler en tennisspeler die als eerste alle Grand Slams won, al was dat niet in het zelfde jaar. Fred Perry won in de jaren dertig drie maal op rij Wimbledon. Tot nu toe is hij nog steeds de laatste Britse winnaar van dit toernooi, en Perry wordt dan ook gezien als de beste Britse tennisser ooit.

Dat is opmerkelijk omdat Fred Perry pas op zijn 18e begon met tennis. Daarvoor was hij wel, in 1929, wereldkampioen tafeltennis geworden.

Fred Perry mode en schoenen

Na zijn actieve tenniscarrière begon Fred Perry een eigen kledinglijn. Het modemerk Fred Perry maakt sportieve kleding voor heren, dames en kinderen. Het logo is een laurierkrans.

De Fred Perry collectie bevat naast veel kleding en accessoires ook veel Fred Perry schoenen. Deze schoenen zijn evenals de kleding van dit merk heel sportief. Het merendeel van de schoenencollectie bestaat dan ook uit Fred Perry sneakers, maar ook ander sportieve schoenen voor dames, heren en kinderen zijn in het assortiment te vinden.

De stijl van Fred Perry schoenen is sportief op een klassiek Britse manier. Het zijn sportieve maar elegante schoenen. Heel stijlvol.

Kijk bij de bovenstaande winkels voor mooie Fred Perry schoenen tegen een lage prijs.

Onderwerpen:
Fred Perry sneakers, dames, heren, Fred Perry schoenen.