Fretons schoenen zijn sportieve moderne schoenen van Fred de la Bretonière. Het zijn heel originele schoenen. Met name de sneakers die nauwelijks als sneaker te herkennen zijn.

Fred de la Bretonière levert met Fretons wederom eigenzinnige schoenen af. Wie op zoek is naar een paar unieke sneakers moet vooral eens naar Fretons schoenen kijken.

Zoals je van Fred de la Bretonière mag verwachten zijn Fretons sneakers van bijzonder hoge kwaliteit. Het zijn op en top verzorgde schoenen met gepolsterde schachten die worden gemaakt van een mix van zachte leersoorten zoals suède. Fretons schoenen zijn dan ook bijzonder comfortabel om te dragen.

Let op! Fretons sneakers worden tegenwoordig onder de merknaam Fred de la Bretonière verkocht. Kijk daar voor de aanbiedingen van deze Fred de la Bretonière sneakers.

In het najaar van 2012 kwam Fred de la Bretonière met zijn eerste serie Fretons schoenen op de markt. Het betrof een serie sneakers voor dames en heren in verschillende kleuren in zowel hoge als lage sneaker-modellen. Deze bijzonder mooie Fretons sneakers zijn van mooi zacht leer gemaakt en voorzien van leren veters.

In de voorjaarscollectie van 2013 wordt het aanbod uitgebreid met meer modellen schoenen zoals enkellaarzen, bootschoenen, plimsoles en duffers.