Ken je Fru.it schoenen al? Fru.it (Fruit) is een Italiaans schoenmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle super-vrouwelijke damesschoenen en zijn prachtige dameslaarzen.

Fru.it schoenen voordelig online kopen

Maak vooral eens kennis met deze mooie Italiaanse schoenen en laarzen voor dames. Hieronder vind je de beste winkels voor deze stijlvolle Fru.it damesschoenen en Fru.it dameslaarzen. Deze online winkels bieden de meeste keuze en hanteren de beste prijzen.

Informatie Fru.it schoenen

Fru.it (vaak voor het gemak Fruit of Fru It genoemd) is in 1979 door de Italiaanse gebroeders Tombolini (Vincenzo, Silvano en Umberto) opgericht.

Zoals het een echt Italiaanse fabrikant van damesschoenen betaamt maakt Fru.it opvallende vrouwelijke schoenen van hoge kwaliteit. Fru.it / Fruit / Fru It schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit.

Fru.it schoenen zijn overal ter wereld te koop, vooral in Frankrijk, België, Nederland, Rusland, de Verenigde Staten, Japan en Turkije en natuurlijk in Italië zijn Fru.it laarzen en schoenen populair.

Fru.it maakt pumps, sandalen, ballerina’s en andere maar Fru.it is in Nederland en België vooral bekend om zijn hoge dameslaarzen en vaak stoere maar elegante enkellaarsjes.

Als je leuke enkellaarzen of damesschoenen zoekt, neem dan vooral eens een kijkje bij de aanbiedingen van  de bovenstaande aanbevolen verkooppunten van Fru.it schoenen.

Onderwerpen:
Fruit schoenen, Fru.it laarzen, Fru schoenen, Fru laarzen.