Fugu is een merk dat voordelige schoenen maakt voor heren, dames en kinderen. Het zijn trendy schoenen van een degelijke kwaliteit. Fugu schoenen en laarzen hebben een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fugu is één van de huismerken van Scapino. Onder dit label verkoopt deze schoenenwinkel trendy schoenen die vaak zijn voorzien van opvallende details.
Fugu schoenen zijn er voor dames, heren en kinderen. Voor heren zijn er onder andere stoere leren booties met een vetersluiting. Maar er zijn ook comfortabele halfhoge suede schoenen voor heren.

Voor meisjes maakt Fugu ondermeer leuke ballerina’s, gympen en leren laarzen met een lekkere warme voering. Voor jongens zijn er mooie sportieve sneakers.

Voor dames heeft Fugu een breed assortiment met diverse verschillende soorten schoenen. vrolijke canvas veterschoenen met een opvallende bloemenprint, sportieve sneakers en ballerina’s, fraaie enkellaarsjes en veel meer.

Kijk bij bovengenoemde winkel om een idee te krijgen van alle verschillende Fugu schoenen die er te koop zijn en de voordelige prijzen van deze schoenen en laarzen.