G-Star RAW is een modemerk dat vooral bekend is om zijn jeans, maar ook op het gebied van schoenen en laarzen heeft G-Star een prachtig assortiment.
G-Star schoenen en laarzen zijn er voor dames en heren. Aan kinderschoenen doet G-Star RAW niet.

G-Star schoenen voordelig online kopen

Veel schoenenwinkels in Nederland bieden G-Star RAW schoenen aan, waaronder veel bekende ketens schoenenwinkels en bekende webshops. De allerbeste van deze online schoenenwinkels vind je hieronder. Dit zijn de online winkels met het beste aanbod aan G-Star schoenen tegen de laagste prijs.

Casual schoenen

G-Star schoenen en laarzen hebben een heel eigen stijl. Deze wordt gekenmerkt door het gebruik van stoere ruwe materialen. Leer, suède en canvas kom je veel tegen bij G-Star RAW schoenen. De stijl is meestal sportief en een tikkeltje stoer. Over het algemeen zijn G-Star schoenen echte casual schoenen.

Series G-Star RAW schoenen

De G-Star schoenen en laarzen zijn door de fabrikant in drie series onderverdeeld: G-Star Sport, G-Star Military en G-Star Utility. Men maakt schoenen voor zowel vrouwen als mannen. Het G-Star RAW assortiment omvat alle soorten schoenen en laarzen zoals ballerina’s, sneakers, veterschoenen, pumps, sandalen, instap-schoenen, lange laarzen, korte laarzen en halflange laarzen,

Hieronder enkele series G-Star schoenen en laarzen:

G-Star Sport
De G-Star Sport serie bestaat uit sneakers en gympen die er niet alleen sportief uitzien, maar die ook een urban uitstraling hebben.

G-Star Military
De G-Star Military laarzen zijn populair bij moderne stoere vrouwen vanwege hun ruige uiterlijk dat is opgesierd met luxe details als riempjes en gespjes.

G-Star Utility
G-Star Utility is een serie meer traditionele schoenen met hakken. Ook deze G-Star schoenen zijn voorzien van stoere ruwe details.

Informatie G-Star schoenen

G-Star is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam, maar men is inmiddels actief in bijna 70 landen met eigen vestigingen in 17 landen waaronder een kleine 100 G-Star winkels.

G-Star werd in 1989 in Amsterdam opgericht als Gap-Star en richtte zich in eerste instantie op Nederland en België. Omdat er al een modemerk The Gap bestaat werd de naam aangepast toen G-Star internationaal hing opereren. Vanaf dat moment werd de naam G-Star gebruikt.

Kijk bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde beste online aanbieders van G-Star schoenen in Nederland voor alle G-Star schoenen voor heren, dames, meisjes en jongens tegen de laagste prijs, vaak met een hoge online korting.
Onderwerpen:
Gstar schoenen, G star schoenen, heren, dames, kinderen, G-Star sneakers.